Vi søker elektrikere til små og store prosjekter i Oslo-området. Gjennom Toptemp får du mulighet til å jobbe på ulike prosjekter innenfor elektrofaget. Eksempelvis kan du jobbe med installasjon på nybygg av leiligheter, kontor, næringsbygg og kjøpesenter. Motiveres du av en variert arbeidshverdag med nye og spennende utfordringer tar vi gjerne en prat med deg.

Arbeidstidene er fleksible hvor det er mulighet for å jobbe vanlig arbeidsuke mandag-fredag eller kortuke mandag-torsdag

Vi søker deg som:
* Har fagbrev Gr.L eller DSB Gr.L
* Er selvstendig og produktiv som elektriker
* Relevant erfaring

Vi tilbyr:
* Jobb i spennende og anerkjente selskaper
* Konkurransedyktige betingelser
* Gratis bolig, arbeidsklær og verktøy
* Utfordrende og varierende hverdag med dyktige og motiverte kollegaer
* God oppfølging fra våre dedikerte rådgivere
* Karrieremuligheter som for eksempel bas, underbas eller offshore

Du søker på stillingen gjennom å opprette en profil på toptemp.no

Søk snarest, vi ansetter fortløpende!

Har du spørsmål?
Ta kontakt med:
Benedkte Ludvigsen 
Staffing & Recruitment Consultant
Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 45616866 eller send en e-post så hører du fra meg snart. 

SØK NÅ


OM TOPTEMP
Toptemp er et av Norges største rekrutterings- og bemanningsselskap, og har siden 1990 funnet arbeidskraft og ledere til kunder innen privat og offentlig sektor. Toptemp tilbyr spesialistkompetanse innen IT, elektro, engineering, økonomi og finans, onshore og offshore, merkantile stillinger, samt en rekke andre spesialist fagområder. Vi har kontorer i Oslo, Lillestrøm, Tønsberg, Kristiansand, Stavanger og Bergen, og søker ofte etter stillinger som ingeniør, elektriker, regnskapsfører, kundeservicemedarbeider, stillinger innen mat og service, IT drift og systemutviklere. Toptemp eies av Amesto, en norskeid familiebedrift som eies av familien Spandow. Amesto ble opprettet i 2002. Konsernet består av virksomheter i Norden, New York, London og Amsterdam og er representert i over 50 land gjennom Amesto Global.