Er du vår nye lærling?


Om oss:

Solland Elektro AS er et veletablert lokalt elektrikerfirma som holder til sentralt i Stavanger.
Vi er en bedrift med godt arbeidsmiljø, hvor den enkelte gis mulighet til faglig utvikling og varierte arbeidsoppgaver. Med over 30 år i bransjen og er vi stolte av å daglig levere skikkelig håndverk til våre kunder. Vi utfører elektro- og svakstrømsarbeider innen nybygg, rehabilitering, reparasjon, service og vedlikehold.

Solland Elektro AS er godkjent lærebedrift og søker nå etter nye lærlinger i fagene elektriker og telekommunikasjonsmontør. Vi er medlem i Opplæringskontoret for elektrofag (OFEL), og kan tilby en spennende læretid med mange kjekke oppdrag både på store bygg, mindre prosjekter og serviceoppdrag.

Vi søker lærlinger som er positive, pålitelige, pliktoppfyllende, serviceinnstilt og som har stor interesse for faget. Du må ha fullført VG1 og VG2.

Vi kan tilby et godt læringsmiljø med høy kvalitet på fagopplæringen. Våre dyktige kollegaer vil følge deg gjennom hele læretiden, for å sikre deg variert praksis og innføring i faget iht. læreplanen.

Ønsker du å være lærling hos oss?
Ikke la denne muligheten gå fra deg. Send oss en søknad allerede i dag!

Søknad med karakterutskrift og CV sendes til:

Solland Elektro AS
v/Asle Antonsen
Pedersgata 110
4014 Stavanger

Søk på stillingen her!

Mrk. Søknad: Lærling elektro.


EL-PROFFEN AS

Vi startet som et markedskonsept i 1995 og ble i desember 2000 etablert som en elektrikerkjede med kun medlemmer som eiere.

Nå er EL-PROFFEN Norges største elektrikerkjede med omtrent 180 medlemmer på landsbasis. Våre medlemmer utfører elektroarbeid inne alle fagfelt for både private og næring.

Vi tilbyr våre kunder gode tips og råd knyttet til alt innen elektro, blant annet belysning, varme, solcelleanlegg, elbillading og smarthus. På den måten gir vi våre kunder den beste opplevelsen og den beste servicen de kan få.

Kjedekontoret i Kristiansand betjener medlemmer og partnere over hele landet.

EL-PROFFEN forhandler felles innkjøpsavtaler med grossister og leverandører for over 1 milliard kroner.

Se vår karriereside her!