Vi trenger flere dyktige elektrikere!

Vi trenger flere dyktige elektrikere til Installatøren Fredrikstad AS. Vi trenger elektrikere både til service, prosjekt og bolig-avdelingen vår.

Det stilles krav til fagbrev gr L. Du bør ha stor arbeidskapasitet og være selvstendig.

Dine arbeidsoppgaver vil være service- eller prosjektoppdrag ut mot det offentlige markedet, entreprenørkunder og privatkunder.

Det er knyttet gode betingelser til stillingen.

Installatøren Fredrikstad AS kan tilby en trygg arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter.

 

Om arbeidsgiveren
Installatøren Fredrikstad er en del av Installatøren Gruppen, som består av to selskaper på elektroinstallatørsiden med lokasjoner i Fredrikstad og Oslo. Bedriften har totalt 190 faste ansatte og en omsetning i 2022 på ca 300 millioner kroner. Hovedfokus har vært, og vil også i fremtiden være prosjektbaserte el-oppdrag for byggentreprenører, stat og kommune.

Vi har også fokus rettet mot styringssystemer for det private markedet, samt energibesparende tiltak mot bedrift/næringsmarkedet.

Installatøren Gruppen er aktiv i sine lokalmiljøer og legger stor vekt på å ta samfunnsansvar. Godt arbeidsmiljø, trygge arbeidsplasser og utviklingsmuligheter er viktige nøkkelord for oss. Faglig engasjement, forretningsorientering, humor og varme preger selskapet. De ansatte gis utviklingsmuligheter og bedriften står for en raus kultur samtidig som det stilles klare krav til hver enkelt.

Søk på stillingen her!


EL-PROFFEN AS
Vi startet som et markedskonsept i 1995 og ble i desember 2000 etablert som en elektrikerkjede med kun medlemmer som eiere.

Nå er EL-PROFFEN Norges største elektrikerkjede med omtrent 180 medlemmer på landsbasis. Våre medlemmer utfører elektroarbeid inne alle fagfelt for både private og næring. 

Vi tilbyr våre kunder gode tips og råd knyttet til alt innen elektro, blant annet belysning, varme, solcelleanlegg, elbillading og smarthus. På den måten gir vi våre kunder den beste opplevelsen og den beste servicen de kan få.

Kjedekontoret i Kristiansand betjener medlemmer og partnere over hele landet.

EL-PROFFEN forhandler felles innkjøpsavtaler med grossister og leverandører for over 1 milliard kroner.

Se vår karriereside her!