Multiconsult AS avdeling elektro/IKT er i stor vekst, og vi ønsker derfor å styrke vår kompetanse innen sikkerhetsfaget. Som ansatt hos oss vil du bli en del av et veldrevet kompetansenettverk med samkjørte fagområder som er i front på alt fra digitale arbeidsprosesser til anleggsgjennomføring.  

Multiconsult har i flere undersøkelser vist seg å være en av bransjens mest attraktive arbeidsgivere, både blant studenter og erfarne – er du nysgjerrig på hvorfor?  

ARBEIDSHVERDAGEN I EN AV NORGES MEST ATTRAKTIVE RÅDGIVERBEDRIFTER 

I rollen som Rådgivende ingeniør Sikkerhet vil du få muligheten til å ta del i store og små prosjekter. Noen store pågående oppdrag er blant annet Vikingtidsmuseet, Nye Rikshospitalet sykehus, Ny vannforsyning Oslo og Fornebubanen.

Hos oss vil du få en viktig rolle i gjennomføring av våre oppdrag, samt være med på å å løfte og utvikle avdelingen og kompetansenettverket. Videre ønsker vi å legge til rette for at du får en arbeidshverdag med utviklende og interessante arbeidsoppgaver som bidrar til faglig og personlig utvikling.  

Dine arbeidsoppgaver vil hovedsakelig være knyttet til rådgivning, prosjektering og oppfølging av sikkerhetsinstallasjoner. Typiske arbeidsoppgaver vil være:  

 •  Prosjektering og rådgiving innen sikkerhet, både fysisk og elektronisk sikring: Lås og beslagsløsninger (L&B), adgangskontrollsystemer (AAK), alarm (AIA), kameraløsninger (ITV/TVO), og Velferdsteknologi løsninger
 • Utarbeidelse av konkurransegrunnlag
 • Utarbeidelse av arbeidsgrunnlag for sikkerhetsleveranser som f.eks. sikring & låseplaner, soneplaner, med multiDoor som arbeidsvektøy
 • Tilstandsanalyser
 • Oppfølging av prosjektert underlag under byggeperiode, og kontroller i forbindelse med overlevering
   

BLI EN DEL AV MULIGGJØRINGSKULTUREN I MULTICONSULT 

Muliggjøringskulturen i Multiconsult handler om erfaring, rett kompetanse og riktig kompetansesammensetning. Kanskje er det akkurat deg vi trenger på laget?  

Er du en person med gode kommunikasjons- og samarbeidsevner, som trives med å jobbe i tverrfaglige team, tett på kunden. Har du et brennende faglig engasjement, samt interesse og forståelse for andre involverte fagområder? Da kan det være akkurat deg vi leter etter. Videre ønsker vi at du har følgende kvalifikasjoner: 

 • Resultat- og løsningsorientert
 • Drivkraft for å videreutvikle RIS-kompetansen i avdelingen
 • God muntlig og skriftlig formuleringsevne på norsk
 • Oppdatert på digitale prosjekteringsverktøy og engasjert i å utvikle og benytte nye løsninger

 

 HVA MER KAN VI TILBY DEG? 

 • Spennende og langsiktige karrieremuligheter
 • God balanse mellom arbeid og fritid
 • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til effektive og motiverte medarbeider, derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag med varierte tilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer 
 • Gode pensjons og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram 
 • Fem ukers ferie, fri i romjulen og i påsken samt fleksibel arbeidstid 
 • Firmahytter rundt omkring i hele landet  

LITT MER OM OSS

Avdeling for elektro/IKT innenfor forretningsenhet Bygg og Eiendom består av ca 70 engasjerte medarbeidere i Oslo (Ryen og Skøyen). Som medlem av Multiconsult sitt elektrofaglige kompetansenettverk, bestående av 200 medarbeidere, er det ingen utfordring som er for stor, eller kompleks. Elektro/IKT avdelingen har konstant fokus på forbedring og effektivisering samtidig er vår avdeling en plattform for innovasjon og verdiskaping for å utvikle vårt samfunn i en enda grønnere og bærekraftig fremtid. Med dagens prosjektportefølje, og kommende oppdrag, ser vi behov for å styrke vår kapabilitet (kompetanse og kapasitet) innen fagområdet.

«Hva vi har gjort, er det vi er blitt. Hva vi gjør, er det vi blir.»

 

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende inn en søknad – vi behandler søknader løpende, og gleder oss til å høre fra deg!  

For ytterligere informasjon om stillingen, ta kontakt med seksjonsleder Jens Monrad-Hansen

 

Kontaktpersoner:

Jens Monrad-Hansen

Seksjonsleder

90175178

 

Søkndadsfrist: Snarest

 

Søk her!