Site Service Gruppen søker regnskapsfører til vårt kontor i Steinkjer

Site Service Gruppen består i dag av 11 selskaper. Gruppen har vært i betydelig vekst de siste årene gjennom organiske vekst og oppkjøp, og vi er en av de ledende leverandører av mobil – og telekommunikasjonstjenester i Norge.
Som følger av vår voksende organisasjon søker vi nå etter regnskapsfører til vårt regnskapsteam. Du vil bli en del av vår voksende organisasjon, der du vil få store muligheter til å bidra med din kompetanse, og være en aktiv del av selskapets videre utvikling.

Dine arbeidsoppgaver vil blant annet være:

  •  regnskap A – Å
  • lønnsarbeid
  • offentlig rapportering (MVA, Altinn)
  • månedsavslutninger
  • månedlig rapportering til morselskapet
  • budsjettarbeid og likviditetsstyring
  • ansvar for årsoppgjør og ligningspapirer
  • andre forefallende oppgaver

Hvilke kvalifikasjoner ser vi etter?

Vi ser etter deg som har relevant arbeidserfaring, og har minimum 3 års høyre utdanning innen økonomi/regnskap. Kanskje har du tidligere jobbet som autorisert regnskapsfører, og har nå lyst å ta et steg videre i karrieren? Du har god regnskapsforståelse, har gode Excel kunnskaper og god generell systemforståelse. Du er flink til å kommunisere muntlig og skriftlig på norsk.

Hvem er du?

Vi ser for oss at du er en engasjert og motivert person som er glad i, og har gode kunnskaper innen regnskapsfaget. Autorisert regnskapsfører er et ønske. Du liker å ta ansvar, er effektiv og jobber strukturert. Du er vant til å jobbe selvstendig, søker aktivt nye kunnskaper der det måtte være behov for det. Det kreves gode samarbeidsevner, og aktiv deltagelse i problemstillinger som berører flere funksjoner.

Dette er en 100 % stilling, som rapporterer til leder økonomi.

Du vil også ha en stiplet linje til konsernets CFO.

Vi tilbyr et jordnært og inkluderende arbeidsmiljø med stor yrkesstolthet og faglig tyngde. Muligheten for å utvikle deg faglig og personlig i et firma i vekst. Solid og trygt firma med fokus på helse, miljø og sikkerhet. Gode pensjons – og forsikringsordninger. Samt konkurransedyktige betingelser.

Vi vil gjerne ha deg med på laget så fort som mulig, og vil derfor behandle og vurdere alle søkere fortløpende.

Ønsker du ytterligere informasjon er du velkommen til å ta kontakt med Rune Opdahl på tlf.: 957 22 242

Søk på stillingen her!


EL-PROFFEN AS

Vi startet som et markedskonsept i 1995 og ble i desember 2000 etablert som en elektrikerkjede med kun medlemmer som eiere.

Nå er EL-PROFFEN Norges største elektrikerkjede med omtrent 180 medlemmer på landsbasis. Våre medlemmer utfører elektroarbeid inne alle fagfelt for både private og næring.

Vi tilbyr våre kunder gode tips og råd knyttet til alt innen elektro, blant annet belysning, varme, solcelleanlegg, elbillading og smarthus. På den måten gir vi våre kunder den beste opplevelsen og den beste servicen de kan få.

Kjedekontoret i Kristiansand betjener medlemmer og partnere over hele landet.

EL-PROFFEN forhandler felles innkjøpsavtaler med grossister og leverandører for over 1 milliard kroner.

Se vår karriereside her!