Til vårt team søker vi nå en Regionsansvarlig - Fremtidens bygg, som vil jobbe proaktivt og strategisk med relasjonsbygging og salg mot nye og eksisterende kunder. Din kundeportefølje vil i hovedsak bestå av totalentreprenører, tekniske installatører og offentlige og private byggherrer hvor du vil få ansvar for salg av løsninger til fremtidens bygg. Du vil jobbe ut fra vårt kontor i Trondheim, bli en del av et nasjonalt salgsteam, og rapporterer til Salgsdirektør, avd. Digital Energy.

Ditt viktigste ansvarsområde vil være å utvide Schneider Electrics kundeportefølje, spesielt med hensyn til kommende bygg- og eiendomsutviklingsprosjekter og samtidig videreutvikle gode relasjoner til eksisterende kunder. Du vil jobbe tett med det regionale service- og prosjektapparatet, men kan også få ansvar for kalkulasjon og løsningssammensetting for små og mellomstore prosjekter, og dermed synliggjøre verdien av løsningen som en betrodd rådgiver av dine kunder. 

For å lykkes i rollen må du stortrives i et hektisk miljø hvor ting skjer raskt. Du motiveres av å oppnå mål og formidle gode løsninger. Som person stortrives du i tett interaksjon med beslutningstakere, du er strukturert, fremoverlent og initiativrik. Du er forretningsorientert, kjenner den overordnede entreprise strukturen i byggfaget, og kan arbeide selvstendig og effektivt. Du brenner for å bygge gode og langsiktige relasjoner gjennom kundeaktiviteter, både lokalt og regionalt.

Du blir del av et team som brenner for å drive innovasjon i bransjen. Vi satser på deg som ansatt gjennom å arbeide målrettet og strukturert med å bygge  kompetanse både gjennom det daglige arbeidet og relevante kurs. Ønsker du et enda større ansvar på sikt, vil det være muligheter for det. Du vil jobbe i et globalt selskap med en tydelig grønn profil. Vi tilbyr gode betingelser, forsikringer og pensjonsordninger. Reisevirksomhet må påregnes og ditt distrikt vil være fra Ålesund til Mosjøen. Daglig kontor vil være i Trondheim, men etter en onboardingperiode tilbyr vi valgfritt hjemmekontor to dager i uken.

Ring vår eksterne rekrutterer Renate Rehn på telefon 41206412 ved spørsmål.
 

    Om arbeidsgiveren

Schneider Electric er globalt ledende innen energihåndtering og automatisering, og hadde i 2020 en omsetning på 25 milliarder euro. Våre 140 000+ medarbeidere betjener kunder i over 100 land. Vi hjelper dem å håndtere energi og prosesser på en sikker, pålitelig, effektiv og bærekraftig måte. Fra den enkleste bryteren til komplekse operativsystemer skal vår teknologi, programvare og servicetjenester forbedre måten kundene våre styrer og automatiserer virksomhetene sine på.

Vi jobber med noen av markedets beste løsninger, og vår kultur er preget av stolthet og mangfold. Vi jobber hardt for å legge til rette for like muligheter, og er for niende året på rad rangert som et av verdens mest etiske selskaper. I 2021 ble vi rangert som verdens mest bærekraftige selskap av Corporate Knights. Vi er Platinum partner med ODA, som jobber for å fremme kvinner i Tech, og vår norske toppleder, Karoline Nystrøm, ble i 2019 kåret til Best CEO in Renewable Energy av European CEO Magazine.

Schneider Electric har vært i Norge siden 1977 og har i dag ca. 500 lokalt ansatte og en sterk markedsposisjon i flere markedssegmenter. Viktige satsingsområder er akvakultur, olje og gass, transport, næringsbygg og bolig.

Vår nettilkoblede teknologi preger industrien, forandrer byer og beriker liv.

I Schneider Electric kaller vi det Life Is On.

Søknadsfrist: 22.03.2022

Ansettelsesform: Fast

Kontaktperson:
Renate Rehn
Tlf: +47 412 06 412

Søk her!