Vi søker servicemontør LT service

Arbeidsgiver LYSTEKNIKK ELEKTROENTREPRENØR AS

Kunne du tenke deg personlig og faglig utvikling hos en av Oslos største elektroentreprenører?

 

Servicemontør LT Service

Lysteknikk Elektroentreprenør AS ble etablert i 1994. Selskapet har hatt som formål å være totalleverandør av elektroarbeid på det norske markedet, noe som de har lykkes godt med! I dag er de hele 132 ansatte og omsetter for rundt 300 millioner årlig. Lysteknikk har i dag fire spesialdivisjoner rettet mot datarom, sikkerhet, prosjekter og service.

 

Lysteknikk avdeling service søker servicemontør!

Gjennom gode løsninger skaper Lysteknikk trygghet og merverdi for våre kunder, og i samarbeid med dem sikrer vi riktig løsning. Vår leveranse har god kvalitet til avtalt tid og pris. Et sikkerhetskonsept fra LT Service er en kombinasjon av flere typer sensorer basert på kunden sine behov. Serviceavdelingen gjennomfører vedlikehold, service og mellomstore ombygninger på næringsbygg. 

 

Avdelingen består per i dag av 3 serviceledere 22 servicemontører og 8 lærlinger. Vi søker nå servicemontører på serviceavdelingen og håper du vil være med å fortsette veksten sammen med oss! Stillingen rapporterer serviceleder, og vil tilhøre hovedkontoret på Skullerud i Oslo. 

 

Oppgaver?

Serviceoppdrag/feilsøking/utbedring innenfor våre fagområder. 

  • 95% av tilfellene vil være næringskunder
  • Kontorbygg, butikker, restauranter, forsikringssaker, rammeavtaler
  • Smarthus, belysning, tavler, varme, datanettverk, bygg automasjon, brannvarsling, nødlys etc.
  • ansvar for faste kunder/bygg

 

Hva har du av kompetanse og bakgrunn?

Teknisk kompetanse innen elektro, og svakstrøm.

Du kjenner til lover og regler, samt forskrifter som gjelder for bransjen og holder deg (med glede) oppdatert når endringer skjer.

Vi tilbyr kompetanseheving, kurs og sertifisering innen våre fag for den rette personen med interesse og ønske om videreutvikling.

 

Egenskaper vi ser etter

Vi ser etter deg som er selvstendig, har god arbeidsmoral, og er kvalitetsbevisst. Vår bransje er i konstant endring og vi håper du vil være med å sette mål og retning for å nå ønskede resultater på en lønnsom og god måte. Det er også viktig for oss at du bidrar til å opprettholde et godt arbeidsmiljø ved å støtte, oppmuntre, og bistå dine kolleger.  

 

Hos oss

I Lysteknikk vil du få gode muligheter for personlig og faglig utvikling hos en av Oslos største elektroentreprenører. Du vil også bli en del av en trygg og god arbeidsplass som både stiller sterkt økonomisk og som er sikret ordrereserve til 2025! Samtidig er vi ikke for store og blir heller ikke styrt av noen giganter på toppen. Man er ikke en av 1000, men store nok til å jobbe med de større prosjektene. Det er som nevnt gode interne karriere – og utviklingsmuligheter hvor man kan forflytte seg bortover, oppover, og nedover - alt etter som! Hos oss blir du anerkjent for den jobben du gjør og blir godt ivaretatt av alle.

 

Høres dette ut som deg? Kontakt daglig leder! 

Ta gjerne kontakt ved spørsmål eller andre avklaringer; morten@lysteknikk.no / 907 41 836

Søk på stillingen

Elproffen logo NY -1.jpg