Er du serviceelektrikeren vi ser etter?

A/S Watt, en av Norges eldste elektrobedrifter, ser etter en omgjengelig og erfaren serviceelektriker. Watt opplever økning i oppdragsmengde, og for å ivareta servicekontrakter mot blant annet Bærum Kommune søker vi nå etter servicelektriker.

Vi ser etter en person som har Gruppe L, DSB, FSE og erfaring fra serviceelektriker-bransjen. Førerkort Kl.B er et krav. Den rette personen har i tillegg til korrekt kompetanse en hyggelig og imøtekommende tone, og er i stand til å være et positivt ansikt utad for Watt.

Watt har stor takhøyde, stor frihet under ansvar for å styre dagen selv og gode kollegaer. Her får du det slik det skal være.

A/S Watt har en historikk som strekker seg mer enn 110 år tilbake i tid. Det hele startet med kombinasjonen av salg av belysning og installasjon i et butikklokale i Karl Johans gate i 1888, på folkemunne kalt Watt-hjørnet. Gjennom mange tiår forsynte butikken Oslos borgere med lys og varme, og fikk et svært godt renommé i hovedstaden. I dag er A/S Watt en del av El-Proffen, Norges største elektrikerkjede.

Søk på stillingen her


EL-PROFFEN AS
Vi startet som et markedskonsept i 1995 og ble i desember 2000 etablert som en elektrikerkjede med kun medlemmer som eiere.

Nå er EL-PROFFEN Norges største elektrikerkjede med omtrent 180 medlemmer på landsbasis. Våre medlemmer utfører elektroarbeid inne alle fagfelt for både private og næring. 

Vi tilbyr våre kunder gode tips og råd knyttet til alt innen elektro, blant annet belysning, varme, solcelleanlegg, elbillading og smarthus. På den måten gir vi våre kunder den beste opplevelsen og den beste servicen de kan få.

Kjedekontoret i Kristiansand betjener medlemmer og partnere over hele landet.

EL-PROFFEN forhandler felles innkjøpsavtaler med grossister og leverandører for over 1 milliard kroner.

Se karriereside her