Hako Elektro AS søker elektrikere til vår serviceavdeling.

Vil du være med å gjøre en forskjell?

Hako elektro er et voksende firma som søker kompetente og selvstendige elektrikere for serviceoppdrag hos næringskunder og forsikringsjobber i Oslo og Akershus. Vi er basert på Ensjø i Oslo. Hako elektro består i dag av 35 medarbeidere, hvorav 6 av disse jobber på serviceavdelingen.

Som serviceelektriker i Hako Elektro får du en variert arbeidsdag, godt arbeidsmiljø og mulighet for å styre dagene dine selv. Vi har et kollegialt, sosialt og uformelt miljø med gode lønnsbetingelser, telefon- og bilordning, utvidet ulykkeforsikringer også på fritid, pensjonsavtaler m.m. Vi er en kreativ og spennende bedrift å jobbe i.

Serviceavdelingens fokus er næringskunder og jobber mot de store forsikringsselskapene. Hako Elektro er blant bransjens beste på forsikringsjobber og arbeidsmengden øker.

Hako Elektro er medlem av Norges største elektrikerkjede EL-PROFFEN og har gode innarbeidede arbeidsforhold- og rutiner.

Høres dette interessant ut, ta kontakt. Se mer på vår hjemmeside www.hako-elektro.no

Søk på stillingen

 

Lykke til med jobbsøkingen!

EL-PROFFEN AS
Vi startet som et markedskonsept i 1995 og ble i desember 2000 etablert som en elektrikerkjede med kun medlemmer som eiere.

Nå er EL-PROFFEN Norges største elektrikerkjede med omtrent 180 medlemmer på landsbasis. Våre medlemmer utfører elektroarbeid inne alle fagfelt for både private og næring. 

Vi tilbyr våre kunder gode tips og råd knyttet til alt innen elektro, blant annet belysning, varme, solcelleanlegg, elbillading og smarthus. På den måten gir vi våre kunder den beste opplevelsen og den beste servicen de kan få.

Kjedekontoret i Kristiansand betjener medlemmer og partnere over hele landet.

EL-PROFFEN forhandler felles innkjøpsavtaler med grossister og leverandører for over 1 milliard kroner.