Lyst til å jobbe mer selvstendig? Videreutvikle deg innen fagfelt?

Vi søker servicetekniker LT Sikkerhet
Arbeidsgiver LYSTEKNIKK ELEKTROENTREPRENØR AS
Kunne du tenke deg personlig og faglig utvikling hos en av Oslos største elektroentreprenører?

 

Servicetekniker LT Sikkerhet

Lysteknikk Elektroentreprenør AS ble etablert i 1994. Selskapet har hatt som formål å være totalleverandør av elektroarbeid på det norske markedet, noe som de har lykkes godt med! I dag er de hele 132 ansatte og omsetter for rundt 300 millioner årlig. Lysteknikk har i dag fire spesialdivisjoner rettet mot datarom, sikkerhet, prosjekter og service.

LT avdeling sikkerhet søker servicetekniker!

Gjennom gode løsninger skaper Lysteknikk trygghet og merverdi for våre kunder, og i samarbeid med dem sikrer vi riktig løsning. Vår leveranse har god kvalitet til avtalt tid og pris. Et sikkerhetskonsept fra LT Sikkerhet er en kombinasjon av flere typer sensorer basert på kunden sine behov. Sikkerhetsavdelingen gjennomfører vedlikehold og service på næringsbygg for private og offentlige etetater.

Avdelingen består per i dag av 1 avdelingsleder og 8 serviceteknikere og har en forventet omsetning på 16 MNOK. Vi søker nå ny servicetekniker på sikkerhetsavdelingen og håper du vil være med å fortsette veksten sammen med oss! Stillingen rapporterer til avdelingsleder, og vil tilhøre hovedkontoret på Skullerud i Oslo. 

Oppgaver? 

Idriftsettelse,/programmering/feilsøking/årskontroller/serviceoppdrag/utbedringer innenfor våre fagområder.

• brannvarsling
• nødlys
• -adgangskontroll
• porttelefon
• ITV (kameraovervåkning)
• internkontroll elanlegg og termografering

Ønskede kompetanse og bakgrunn?

Teknisk kompetanse innen elektro, svakstrøm, og bygg automasjon. Du kjenner til lover og regler, samt forskrifter som gjelder for bransjen og holder deg (med glede) oppdatert når endringer skjer. Vi tilbyr kurs og sertifisering innen våre fag for den rette personen med interesse og ønske om videreutvikling.

Egenskaper vi ser etter

Vi ser etter deg som er selvstendig, har god arbeidsmoral, og er kvalitetsbevisst. Vår bransje er i konstant endring og vi håper du vil være med å sette mål og retning for å nå ønskede resultater på en lønnsom og god måte. Det er også viktig for oss at du bidrar til å opprettholde et godt arbeidsmiljø ved å støtte, oppmuntre, og bistå dine kolleger.  

Hos oss

I Lysteknikk vil du få gode muligheter for personlig og faglig utvikling hos en av Oslos største elektroentreprenører. Du vil også bli en del av en trygg og god arbeidsplass som både stiller sterkt økonomisk og som er sikret ordrereserve. Samtidig er vi ikke for store og blir heller ikke styrt av noen giganter på toppen. Man er ikke en av 1000, men store nok til å jobbe med de større leveransene. Det er som nevnt gode interne karriere – og utviklingsmuligheter hvor man kan forflytte seg bortover, oppover, og nedover - alt etter som! Hos oss blir du anerkjent for den jobben du gjør og blir godt ivaretatt av alle.

Høres dette ut som deg? Kontakt daglig leder! 

Ta gjerne kontakt ved spørsmål eller andre avklaringer; morten@lysteknikk.no / 907 41 836P

Se video av Lysteknikk Showreel her!

Søk på stillingen her!EL-PROFFEN AS
Vi startet som et markedskonsept i 1995 og ble i desember 2000 etablert som en elektrikerkjede med kun medlemmer som eiere.

Nå er EL-PROFFEN Norges største elektrikerkjede med omtrent 180 medlemmer på landsbasis. Våre medlemmer utfører elektroarbeid inne alle fagfelt for både private og næring. 

Vi tilbyr våre kunder gode tips og råd knyttet til alt innen elektro, blant annet belysning, varme, solcelleanlegg, elbillading og smarthus. På den måten gir vi våre kunder den beste opplevelsen og den beste servicen de kan få.

Kjedekontoret i Kristiansand betjener medlemmer og partnere over hele landet.

EL-PROFFEN forhandler felles innkjøpsavtaler med grossister og leverandører for over 1 milliard kroner.

Se karriereside her