Det skriver selskapene i en felles pressemelding. 

- Ifølge NHOs ferske kompetansebarometer for 2022 er elektrobransjen preget av sterk mangel på folk og sterk konkurranse. Det er derfor viktigere enn noen gang at tilbyderne er langt fremme digitalt for best mulig å møte denne konkurransen, sier Ørjan Gerhardsen, finansdirektør i Elektrogruppen i en pressemelding.

- Vi er i en konkurranseutsatt bransje, med mange endringer. Når vi nå fornyer oss, må systemene våre gjenspeile det. Vi trengte en skybasert løsning som var fleksibel og  skalerbar, og som ville støtte alle prosesser. Det fant vi i Unit4. 

- I prosessen med å velge nye IT-løsninger har det vært viktig  for Elektrogruppen å  finne en leverandør som kan tilføre bedriften nødvendig endringskraft og automatiserte løsninger, for å gi kundene merverdi og de ansatte en enklere arbeidshverdag. Unit4s skybaserte ERP-løsninger, inkludert People Experience Suite og Extension Kit, vil effektivisere og modernisere Elektrogruppen innen tjenesteområdene økonomi og finans, innkjøp, lønn, prosjekter, samt reise og utgifter, skriver de videre i pressemeldingen. 

- Vi er glade for at et tradisjonsrikt konsern som Elektrogruppen har valgt Unit4 som totalleverandør av forretningssystemer. Dette bekrefter vår posisjon som den ledende leverandøren av ERP-systemer til byggebransjen, og vi ser frem til å levere, sier Rune Hellmann, Country Manager Unit4.

Elektrogruppen er en av Norges største privateide tekniske entreprenører, og er en totalleverandør av elektriske tjenester. Konsernet består i dag av 680 ansatte fordelt på 15 datterselskaper og jobber daglig med teknologi som skal øke både folks levestandard og selskapenes verdiskaping.