Ta gjerne direkte kontakt med gjengen i Elektro24-7. Ønsker du å annonsere ta kontakt med Stig eller Leif.

Daglig leder
Stig Grindahl stig@elektro247.no tlf: 480 68 283

Redaktør
Tom Helgesen tom@elektro247.no tlf: 915 16 271

Produsenter/ markedsføring
Fredrik Bakke fredrik@elektro247.no tlf: 905 28 528
Leif Sandtangen leif@elektro247.no tlf: 416 10 305

Styreleder
Morten Hagen morten@elektro247.no tlf: 971 24 806

---

 

Redaksjonell profil:

Elektro24-7 ønsker å være en viktig nyhets- og informasjonskanal for alle som på en eller annen måte jobber og beskjeftiger seg med elektrobransjen i Norge. Vi kommer til å formidle nyheter, fagstoff / fagartikler, bransjeutfordringer, meninger og ytringer, reportasjer, produktnyheter, pressemeldinger og all annen relevant informasjon som vi håper bransjen finner interessant. Elektro24-7 vil blant annet ha redaksjonelt hovedfokus på fagområder som: energi – fornybar energi, belysning, smarthus, digitalisering, industri, teknologi og teknikk. Elektro24-7 vil ha en leservennlig profil med vekselvis korte og lengre artikler/saker som skal være lettleste og engasjerende. Vi skal samarbeide med ulike organisasjoner, fagmiljøer og utdanningsinstitusjoner innenfor våre stoffområder. Med de på laget skal Elektro24-7 holde et høyt faglig nivå.

Målgrupper:

EL-installatører, elektroprodusenter, leverandører(engros/detalj), elektro - konsulenter, driftspersonell, elektrikere og elektrikerbedrifter, elektrogrossister, arkitekter, private og offentlige byggherrer/eiere, entreprenører, offentlige institusjoner, opplæring- / utdanningsinstanser, eiendomsforvaltere, rådgivende ingeniører, administrative ledere, industrien og nettselskaper.

Annonsering:

Gjennom et godt redaksjonelt produkt ønsker vi å kunne være en interessant markedskanal for leverandørene i bransjen ut til våre lesere og målgrupper. Det er mange muligheter til synlig og god profilering gjennom våre kanaler: Velg mellom: Profilering gjennom bannerannonsering, content artikler, stilling ledig, produktomtaler både gjennom visningstekst og live etter hvert, videoer osv.

Trafikktall:

Vi har klare ambisjoner om at vi løpet av kort tid skal bli den mest leste digitale nyhetskanalen innenfor elektrobransjen i Norge. Med vår kunnskap gjennom de andre digitale nettstedene vi driver, og hvor vi er markedsledere, skal dette bidra til at når de målene. Som et eksempel kan vi nevne at vår nyhetskanal VVSforum.no er VVS-bransjens mest leste nyhetskanal på nett i Norge. (Faktisk er vi størst i Norden også). VVSforum har på det meste over 40.000 lesere per måned, og over 65.000 sidevisninger.