Det skriver Ahlsell i en pressemelding.

Runar Hansesætre, administrerende direktør i Ahlsell, forteller at oppkjøpet av Varmecomfort AS er et viktig steg i Ahlsells kontinuerlige innsats for å utvide fagkompetansen vår. Med oppkjøpet får vi tilgang til en unik spesialkompetanse innen varmeprodukter. 
- Vi er sikre på at dette vil bidra til en enda enklere hverdag for vår installatør-kunder som nå vil kunne nyte godt av spesialistrådgivning og bistand til prosjektering, kalkulasjon av varmebehov og lignende i egne prosjekter.  Vi gleder oss stort til å jobbe sammen med 10 erfarne medarbeidere, og skape fremtidsrettede løsninger for kundene våre. 

- Gjennom salget til Ahlsell får vi tilgang til en unik kompetanse og kvalitet på logistikkgjennomføring og distribusjon som over tid vil bidra til at våre ansatte kan benytte enda mer av sin tid i direkte møte med kundene, sier daglig leder og eier i Varmecomfort, Lars Ruud. 
- Vi er veldig fornøyde med at vi nå kan tilby våre egne kunder et vesentlig utvidet produkttilbud gjennom tilgang til Ahlsells allsidige og brede sortiment, påpeker Ruud..

Ahlsell trekker frem Varmecomfort sitt sortiment som positivt og unikt for sine kunder.

— Ahlsell har et sterkt fokus på å tilby kundene markedsledende produkter og energieffektive løsninger. Med Varmecomfort sitt sortiment får vi nettopp dette. Gjennom oppkjøpet får vi en bedrift med på Ahlsell-laget som har vist seg både innovativ, fremtidsrettet og ikke minst kompetent innen sitt fagfelt, sier divisjonsdirektør John Thomas Blandhoel.