ACEL er en elektroentreprenør med sterk kompetanse innen hele spekteret av elektrotjenester, og har sin base å Ålesund. Visjonen er å være en miljøbevisst, kostnadseffektiv og en pålitelig leverandør av elektrotjenester.

Store endringer

Klaus Idar Kjerstad har sagt opp sin stilling som administrerende direktør for Acel AS etter 22 år i selskapet. Styret og selskapets eiere utrykker stor takknemlighet for den jobben Klaus har gjort, og for det han har fått til som leder i selskapet.

Anders Vedlog (36) blir nye daglig leder i selskapet, og tiltrer stillingen allerede 1. Januar 2023. Anders leder idag avdelingen Marine i Acel, og har i dem jobben posisjonert Acel i nye markeder, og gjort en fantastisk jobb der, skriver selskapet. 

 Viderer at Vedlog har vært en svært viktig ressurs  i de 13 årene som har gått siden han kom ombord i 2009 som service engineer. Siden var Anders innom flere av Acels viktigste serviceprosjekt verden rundt.

Anders studerte elkraftingeniør ved Trondheim Tekniske Fagskole 2013-2014 og begynte som prosjektleder hos Acel i 2014. I 2018 tok Anders steget opp til avdelingsleder for marine installasjoner.

Advokat Nils H Thommessen overtar som styrleder

Advokat Nils H Thommessen overtar som styreleder i selskapet etter Eystein Krohn-Dale. Thommessen er gift med Christina Krohn-Dale. Han har tidligere vært Managing Partner i advokatfirmaet Wiershom, og CEO i Private Equity selskapet Summa Equity AB.

 Ny leder HR & Kommunikasjon Lars Martin Krohn-Dale

Som en følge av selskapets vekst, har det behov for en aktiv HR tjeneste og god informasjon internt og eksternt, og etablerer  en stilling som leder for HR & Kommunikasjon. Lars-Martin vil øke interndialogen, følge opp ansatte, sikre onboarding og utvikling av  ansatte, samt øke selskapets synlighet i markedet forøvrig.

Ny leder On Shore Oppdrett Ardian Preteni

Acel har posisjonert seg sterkt i markedet for landbasert oppdrett. De forsterker denne satsingen ytterligere, og etablerer en egen avdeling “Onshore Aqua”, med Ardian tPreteni ved roret. 

Preteni har vært en viktig del av Acel siden han begynte som elektrikerlærling i 2009. I 2018 ble han ferdig med en bachelorgrad i elkraftsystemer ved NTNU og har fortsatt å stige i gradene fra prosjektingeniør, til site manager og prosjektleder.

- Vi ser nå fram til å forsterke vårt arbeid mot markedet for landbasert oppdrett, melder selskapet.