- Eliaden er en gylden mulighet til å treffe alle de som er viktigst for oss. Kundene våre, mulige nye kunder, leverandører og samarbeidspartnere. For oss er det ingen diskusjon om hvorvidt vi skal ha stand på Eliaden – det er gitt!, sier Janicke Bråthe, leder digital kommunikasjon og markedsføring i BA, til arrangørene.

- Det var fantastisk gøy å være tilbake på Eliaden i år. Det virket det som alle andre synes også: For et trykk! Mye folk og ganske så jevnt besøk hele veien, og topp stemning blant oss som stod på standen disse dagene. Så var det også veldig spennende å gå rundt og kikke på alt som ble presentert på de mange flotte standene. Det var tydelig at dette var en viktig aktivitet for utstillerne, sier hun videre.

Flere oppgraderinger

Nova Spektrum har oppgradert sine fasiliteter, særlig på restaurant- og møteromsiden. En helt ny restaurant åpner, Lillestrøm LOBBY, rett innenfor inngangen mot hotellet med plass til ca. 200 gjester. Dette gir muligheter til å tenke litt annerledes for Eliaden 2024, melder arrangøren på sine hjemmesider.

- Vi kommer til å ta i bruk hallene B, C og D. Inngang øst beholdes, samtidig som vi åpner inngang vest mot hotellet og togstasjonen, forteller markedsansvarlig Sølvi Aasen.

- Tidligere har vi benyttet E-hallen. Denne gangen kommer vi til å bruke B-hallen. Den har like stort areal og den store fordelen er at den er søylefri og har stor takhøyde. Dette gjør det enklere å innrede hallen slik vi og utstillere ønsker.

Eliaden 2024 vil også ta i bruk møterom i det oppgraderte NOVA Studios, slik at alt av seminarer/konferanser vil være samlet på et sted.

- Vi gleder oss til å starte arbeidet med Eliaden 2024 og håper på rekorddeltagelse både blant utstillere og besøkende!