Kent Roger Martiniussen fra Trondheim Messeselskap kan fortelle om 320 registrerte besøkende, og sier seg godt fornøyd med dagen – med nær 50 utstillere og 320 registrerte besøkende.

Det var også han som i sin tid tok kontakt med de største el-grossistene med forespørsel om et samarbeid.

- De fleste grossistene arrangerte sine egne minimesser, derfor så jeg en verdi for alle om vi kunne samle bransjen til større arrangementer. Bortsett fra ett år under pandemien, har det rullet og gått siden 2018.

Saken fortsetter under bildet:

Micro Matic er leverandør av produkter og løsninger til det norske proffmarkedet i segmentene installasjon, inneklima/byggautomasjon og energi, og er fast deltager på alle El-messene. Her ved Terje Buch, Torkild Bøe, Erik Korsbøen,Lars Erik Huseby, Ronny Solbraa-Bay, og Christer Brekke Hansen. 

Messene arrangeres fast i Hamar (El i Innlandet), Sarpsborg (El i Østfold), Trondheim (El i Midt-Norge), Bodø (El i Nord Bodø), Tromsø (El i Nord Tromsø) og Bergen (El i Vest). Bortsett fra i Østfold, hvor de arrangerer messen annethvert år for ikke å konkurrere med Eliaden i Oslo, er de øvrige årlige happeninger.

Martinussen gledet seg spesielt over at Nelfo var representert med egen stand i Sarpsborg, og kan fortelle at de er en god samarbeidspartner i hele landet.

- Vi har også mange av de store landsdekkende selskapene som er «fast inventar» på alle stedene. Mange benytter seg da av vårt transport- og lagertilbud, hvor vi sørger for å oppbevare utstyret på et trygt sted og leverer det på standen på den neste messen. Vi ønsker å legge til rette for å gjøre det enklest mulig for våre utstillere.

Saken fortsetter under bildet:

Terje Jansen, daglig leder hos EVOline Norge, var på plass i Sarpsborg med et bredt spekter av strømtilførselsprodukter til kontorer og arbeidsplasser.

Målgruppen

Målgruppen for messene er elektroinstallatører, tavlebyggere, automasjon, elektrofaglinjer og andre relaterte innenfor elektromarkedet. Målet med arrangementene skal være å løfte kunnskapen om hva som finnes av fremtidsrettede produkter. Dette for å få bransjen til å bli mer innovative ovenfor sluttkunder.

Saken forsetter under bildet:

Produktsjef Karen Rein, KNX-spesialist Bendik Rydland og selger Christian Bakken hos Schneider Electric kunne fortelle om godt besøk på standen i Sarpsborg. Her viste de fram smarte KNX-løsninger, installasjonsmateriell og produkter for data- og spredenett og lastovervåking.

- I tillegg vil slike store felles regionale arrangement bygge samhold på tvers av roller og plass i verdikjeden, påpeker han.