Disse laderne er nøye utviklet for å forbedre ladeopplevelsen for alle nye bileiere i Europa. Leveransene markerer begynnelsen på et lovende samarbeid og har en verdi på 30 millioner NOK.

I dag har 11 kinesiske bilprodusenter i gang med å etablere seg det europeiske markedet og «premiumstrategien» treffer bra i Norge, hvor kunder er på jakt etter biler av høy kvalitet proppet med innovative løsninger. Kinesiske OEM'er er ivrige etter å samarbeide med europeiske partnere om løsninger og DEFA opplever å bli preferert av mange på leveranse av ladere og kabler.

- Vi er stolte av å jobbe sammen med våre partnere for å fremme elektrisk mobilitet i Europa. Dette samarbeidet står som et bevis på vår urokkelige forpliktelse til å levere brukervennlige ladere av høy kvalitet,  sier Martin Jonsson, EVP i DEFA eMobility.

Mens det europeiske elbilmarkedet fortsetter å utvikle seg, kan betydningen av leverandører som DEFA ikke overdrives. Å tilby forbrukere pålitelige, trygge og effektive ladeløsninger og tilbehør er en felles prioritet delt av både OEMer og i økende grad regulatoriske myndigheter. Det er estimert at EU vil importere 800.000 elbiler bygd i Kina i 2025, noe som representerer en betydelig endring i det europeiske bilmarkedet som allerede i sterk konkurranse, skriver selskapet.