Hjemmeladeren DEFA Power omtales av selskapet som en «game changer» innenfor elbillading, med funksjoner ingen annen elbillader på markedet har.

-  DEFA Power har akkurat kommet på markedet, og vi har allerede fulle ordrebøker, sier Martin Jonsson, divisjonssjef for DEFA eMobility. 

- Det er et enormt trykk og stor interesse fra markedet for produktet.

Om den nye avtalen med Elbilforeningen, sier han:

- Helt siden 1950-tallet har vi jobbet nært med bilbransjen, og at vi nå inngår avtale med Elbilforeningen er veldig positivt. Gjennom dette samarbeidet ønsker vi å gjøre vår teknologi og fremtidsrettede løsninger enda mer tilgjengelig for folk som verdsetter brukervennlig og strømsmart elbillading.

Trond Iversen i Elbilforeningen synes det er stas med norske selskaper som lykkes i ladebransjen.

- DEFA har et godt rykte når det gjelder å levere kvalitetsprodukter til biler, i tillegg til god geografisk dekning som gjør at dette samarbeidet kan komme våre medlemmer i hele landet til gode.

Forenkler ladingen

I følge produsenten, gir DEFA Power en sømløs og intuitiv brukeropplevelse gjennom et tydelig display som til enhver tid kommuniserer ladestatus, samt den integrerte ladekabelen. Med Power-appen kan man dessuten velge å lade når strømmen er billigst.

 - DEFA Power har egenskaper vi vektlegger, som for eksempel mulighet for smartlading opp mot faktiske strømpriser og integrert type 2 ladekabel, samt at vi liker at produktet har en brukervennlig skjerm med nøkkelinformasjon om ladingen. Medlemmer som ønsker en enkel og prisgunstig ladeboks kan også velge DEFA Solid, sier Iversen.

Medlemspris

Avtalen innebærer at Elbilforeningens medlemmer får tilbud om både DEFA Power og DEFA Solid, som er produsert på Nesbyen.

- Våre ladere har bestått alle nødvendige tester og sertifiseringer. Alle ladere må installeres av godkjent elektriker, noe som kan legges til i bestillingen når du bestiller gjennom Elbilforeningen», påpeker Martin Jonsson, divisjonssjef for DEFA eMobility.