I fjor inngikk Kesko, som eier Byggmakker, Onninen og Elfag i Norge, en treårig samarbeidsavtale med skiskytterne. Foran den kommende sesongen gjør Kesko en justering i hvilke selskaper som skal representere konsernet, hvor Elfag nå erstatter Onninen.

- Elfag er en av landets største elektrikerkjeder, med bedrifter over hele landet. Elektrikerne møter det norske folk daglig, og vi mener det er riktig at de nå frontes på skiskytternes drakter de kommende årene, sier administrerende direktør i Kesko Norge, Hilde Kristoffersen i en pressemelding.

Avtalen mellom Kesko og NSSF trådte i kraft 1. november 2022 og vil løpe ut sesongen 2024/2025. Byggmakker-logoen vil fortsatt være synlig på konkurransedressene, mens Elfag-logoen nå blir synlig på all annen bekledning.

- Vi er svært fornøyde med samarbeidsavtalen med skiskytterne. Den har styrket oss både internt og eksternt. Det er mange likheter mellom oss og skiskytterne. De er profesjonelle, har fokus på samhold og samarbeid, og utgjør en stor familie. På samme måte som smørerne og støtteapparatet alltid er tidlig oppe og tilstede for utøverne, er Byggmakker, Onninen og Elfag alltid der for kundene, sier Kristoffersen.
 

Elfag består av 120 medlemsbedrifter over hele landet.

- Vi har over 2500 elektrikere som daglig møter det norske folk med bred kompetanse og trygghet i arbeidet. Vi deler mange felles verdier med skiskytterne og håper at enda flere nordmenn skal få øynene opp for våre dyktige fagfolk, sier kjededirektør i Elfag, Knut Klefsås.