ELKO lanserer nå sin mest populære serie, RS16, i fargen sort. RS-serien har siden lanseringen på 90-tallet vært Norges mest solgte.

Nordmenn elsker oppussing, og tar stadig modigere valg innen farger og interiør. Det er ikke lenger noen selvfølge at tak og lister skal være hvitt. Sort har blitt en populær farge på listverk, vindussprosser og karmer, men også på lamper, armaturer og kummer på kjøkken og bad. Det har skapt en økt etterspørsel etter et bredere utvalg av matchende elektromateriell.

– Vi har registrert en stadig større etterspørsel etter RS-serien i sort. Dette er jo en svært populær serie som er manges førstevalg. Samtidig ønsker de at elektromateriellet skal matche resten av interiøret og skape et helhetlig inntrykk. Vi skjønte fort at vi også må utvikle RS-serien i sort, forteller Henriette Fischer, som er produktmarkedssjef i ELKO.

– Lanseringen av RS16 i sort er et svar på tilbakemeldinger fra elektrikere landet over, forteller hun.

Matt og eksklusiv

RS-serien har et klassisk design med myke linjer, og passer inn i alle slags boliger.

– Siden oppstarten i 1945 har vi hatt som målsetting å ha et produktutvalg tilpasset det nordiske markedet. RS-serien er et originalt kvalitetsprodukt, som samtidig er et prisgunstig alternativ. Som Norges mest solgte serie av elektromateriell er den et trygt og sikkert valg, sier Fischer. 

Den nye RS-serien har en eksklusiv, matt overflate, som holder seg fin, år etter år. Bryterne kommer i sort, lakkert plast, med et eksklusivt særpreg godt beskyttet mot fingeravtrykk, riper og smuss. Den mørke fargen gir elektromateriellet et diskret uttrykk.

Innsatsene er de samme som i resten av ELKO RS-serier, med høy kvalitet og sikker funksjonalitet.

Match stikkontaktene

Sorte stikkontakter i ELKO RS-serien ble lansert allerede i 2018, og nå utvides altså tilbudet med hele 39 nye produkter, slik at man kan få matchende sort løsning på alt. R16 fås nå i polarhvit, renhvit (også kalt Nordic) og sort.

RS16 ble tilgjengelig hos grossister i slutten av august 2022.