Emma kommer fra rollen som Channel Marketing Specialist i en konkurrerende bedrift, der hun jobbet med fornying og eksponering av hele produktspekteret rettet mot boligsegmentet. Hun er utdannet markedsfører med bachelorgrad innen PR og Markedskommunikasjon.
 
Emma Bekkevold synes det er spennende å være med på Cradle to Cradle sertifiseringen hos ELKO.

Fokuset på bærekraft er noe av det Emma Bekkevold trekker frem som spesielt interessant i sin nye jobb i ELKO:

- Bærekraftfokus gjennomsyrer alt fra ledelse av bedriften til produktmaterialer, emballasje og logistikk. Nylig har ELKO fått Cradle to Cradle (C2C) sertifisering for seriene ELKO Havplast og ELKO Plus Polarhvit, forteller hun.

- Boliger som planlegges i dag, bestemmer hvordan folk vil leve i fremtiden. Med produkter som er C2C sertifisert (fra vugge til vugge) oppfyller vi allerede fremtidens standarder – det er veldig spennende og motiverende, legger hun til.

- ELKO står for kvalitet og har en lang historie med masse kompetanse. Vi er flinke til å dele denne kunnskapen både internt og med kunder. Arbeidsmiljøet gjør det også til en glede å komme på jobb hver dag. Selskapet er en spennende, seriøs arbeidsplass, men er samtidig fylt med mye latter og moro, sier Emma Bekkevold.

- Vi lever i en tid hvor bolig- og byggebransjen er i rask utvikling. Det er essensielt med strategiske tiltak for å takle et marked i endring. Dette vil by på spennende utfordringer også for meg som Offer Manager, avslutter Emma Bekkevold.