- Med elektrikerne sine tilbakemeldinger på bordet, har vi gjort en rekke oppgraderinger på veggboksen, slik at elektrikerne nå sparer enda mer tid ved installasjon av skjultanlegg, forteller John Øye, produktsjef i Pipelife.

Det er særlig én endring på den nye veggboksen gjør montering av skjultanlegg raskere og enklere - et nytt veggfeste som gjør det enklere å «gli» boksene sammen ved seriekobling.

- Tidligere måtte man lirke opp veggen med kniv for å føre ledningene gjennom boksene. Vi har gjort noen endringer på utformingen av veggen; nå kan den slås ut med et enkelt hammer-slag, forklarer John.

Saken fortsetter under bildet:

- Med elektrikerne sine tilbakemeldinger på bordet, har vi gjort en rekke oppgraderinger på veggboksen, forteller John Øye.

Ny modell med blått lokk

Den oppgraderte veggboksen lanseres på Eliaden 2024, og vil være i butikk hos alle grossister fra begynnelsen av juni i to modeller – en enkel boks og en 1,5 boks.

- Forrige generasjon Powerline veggboks vil fremdeles florere rundt omkring, i butikkene og på lageret hos elektrikerne. For at man skal slippe å være i tvil, har vi gitt den oppgraderte versjonen blått lokk, i motsetning til den gamle som har oransje lokk, avslutter Øye