Legrand kjøpte Ensto Building Systems og virksomheten i Norden i 2021. Etableringen av Legrand Norge innebærer en styrket merkevarenærvær i Norge, ettersom Legrand Norge overtar distribusjonen av Legrand produkter og introduserer et bredere utvalg av multibrand-tilbud til det norske markedet. Legrand Norge fortsetter også å tilby Ensto produkter, inkludert kapslinger, - komponenter, belysning, varme, elbillading og mye mer.

Det skriver Legrand Norge i en pressemelding. 

Legrand, et fransk industrikonsern, opererer globalt i nesten 90 land og har rundt 38 000 ansatte.

Med en omsetning på 8 339,4 millioner euro i 2022 er Legrand kjent for sin multibrand-strategi og sitt brede produktspekter.


Lokalt team og utvidet produktportefølje
Overgangen til Legrand Norge betyr en ny æra med samarbeid, kompetanse og innovasjon i det norske markedet. Legrand Norge fortsetter å tilby lokal teknisk kundestøtte, opplæring og produktveiledning.

- Ved å kombinere vår lokale kunnskap med Legrands globale ressurser vil Legrand Norge levere økt verdi til sine kunder og styrke sin posisjon som en ledende leverandør av elektriske og digitale bygningsløsninger i Norge, sier Jens Nilsen, administrerende direktør i Legrand Norge i en pressemelding.