FLOW Elektro Oslo Vest

I dag består selskapet av fire ansatte, Johan Hedlund som daglig leder, Simon Haaster som faglig leder og salg- og markedsansvarlig og to dyktige montører. For å skape ytterligere vekst har selskapet et stort behov for flere dyktige montører.

- Vi er ute etter å ansette et par selvgående elektrikere som har jobbet noen år med faget. Når vi har fått de på plass ønsker vi å ta inn lærlinger. Det er noe vi syns er utrolig viktig, men for å kunne gi lærlingene god og tett oppfølging må vi bygge et litt større team, forteller daglig leder Johan Hedlund.

Selskapets suksess er ikke tilfeldig. En klar strategi, implementering av systemer og godt lederskap har vært hjørnesteinene i FLOW Elektro Oslo Vests reise. 

- Og starte opp som en del av FLOW Group har gitt oss umiddelbar tilgang til etablerte system, strategidokumenter, profilering og uvurderlig støtte i den første kritiske fasen. Det har gjort oppstarten smidig og gitt oss mulighet til å fokusere på salg og utførende arbeid fra dag 1. Alt annet var implementert «ved et tastetrykk».

Gode kundeopplevelser, tett samarbeid med søsterselskaper i FLOW-gruppen og kontinuerlig søken etter muligheter - alt dette har ført til entusiastiske kunder som kommer tilbake om og om igjen. 

- Vi har bare bedriftskunder hos oss, oppdragene er varierte og består av blant annet rehabiliteringsprosjekt, men også en del på nybygg, i tillegg følger vi opp på rammeavtaler og serviceoppdrag med våre faste kunder. Dette gir en variert og spennende arbeidsdag, der ingen dag er lik, sier salg- og markedsansvarlig Simon Haaster. 

Artikkelen fortsetter under bildet:

Bildet: Dyktige medarbeidere løser store og små oppdrag sammen.

- Kundene våre består av private eiendomsaktører, mindre byggentreprenører, butikkjeder og kunder gjennom samarbeid med andre tekniske entreprenører og offentlige aktører.

Miljø og bærekraft

For deg som søker en meningsfull jobb, er FLOW Elektro Oslo Vest et sted hvor hver dag gir en følelse av å være med på å forme en bærekraftig fremtid. FLOW Elektro Oslo Vest har forpliktet seg til å bidra til det grønne skiftet. Selskapets mål er ikke bare å levere vanlige elektrotjenester, men å skape energieffektive løsninger som reduserer miljøpåvirkningen og bygger en bærekraftig fremtid. Derfor er selskapet nettopp blitt sertifisert etter ISO 9001 og ISO 14001. 

- Dette er noe vi har jobbet med over tid, forteller Johan.
- FLOW Group var tidlig ute med å ha en klar strategi i forhold til ISO-sertifisering av selskapene. Det ser vi blir viktigere og viktigere for nye medarbeidere og ikke minst for kundene våre. 

- Profesjonelle kunder krever at vi er profesjonelle, og ISO sertifiseringen bygger opp under det med å møte kundenes behov knyttet til kvalitet og miljø. Vi er stolte av å nå ha fått på plass denne sertifiseringen.

Artikkelen fortsetter under bildet:

Menneskene i fokus

Noe av det som er unikt med FLOW Group er at menneskene og kompetanseutvikling står høyt på agendaen, og FLOW Group var tidlig ute med å etablere sitt eget akademi – FLOW Akademiet. FLOW Akademiet er FLOW Group sitt eget kurs- og kompetansesenter.

Gjennom FLOW Akademiet tilbyr vi et bredt utvalg av kompetanse og opplæringsprogrammer til våre ansatte. 

Artikkelen fortsetter under bildet:
 

FLOW Elektro Oslo Vest AS er lokalisert i Grini Næringspark 3, i Bærum, og vi samarbeider tett med våre søsterselskap FLOW Meisingset VVS, FLOW Klima Oslo. Det betyr at vi kan jobbe tverrfaglig, og dermed får mange spennende og utfordrende jobber som el-installatør. 

FLOW Group har genuin tro på at det er gjennom læring og trening, vi sammen skaper utvikling.

– For de som ønsker det er det store muligheter for utvikling og kompetanseheving, forteller Johan, men det er viktig å påpeke at vi også er en arbeidsplass for de som bare elsker elektrofaget og ikke har andre karriere ambisjoner enn å gjøre sin aller beste jobb som elektriker. Vi må ha begge deler, påpeker Johan.

- Vi ser også at det blir viktig for den litt yngre generasjonen med større grad av fleksibilitet og work-life-balance. Det er noe vi er opptatt av internt. Tradisjonelt så har jo håndverker bransjen alltid hatt arbeidstid fra kl. 07-15, men vi ser at det kan være positivt å være litt fleksible her. Både for å få logistikken hjemme til å gå opp, men også på jobb, beskriver Johan.

Menneskene er vår viktigste ressurs og det viser igjen i alt vi gjør.

Strategien for 2024

FLOW Elektro Oslo Vest er ikke bare et selskap med store visjoner, men de har også realistiske ambisjoner. Med tydelige strategier og motiverte, dyktige ansatte som leder an, har de vist at de gjennom målrettet jobbing også når de målene som er satt.

Strategien og planene for 2024 er lagt og allerede nå kan vi se at 2024 blir et spennende år for FLOW Elektro Oslo Vest.

- Det viktigste for oss nå for å øke lønnsomheten og veksten ytterliggere, samt rekruttere flinke montører med fagbrev, avslutter Hedlund. 

Så om det er noen som synes at det kan høres interessant ut å jobbe sammen med oss er det bare til å ta kontakt med oss direkte eller ta en kikk på finn.no annonsen vår som ligger ute.

Se vår stilling ledig ute på finn.no her