Første kunden her for FLOW Elektro Sør-Vest var Bilvask 24/7. Bilvask 24/7 ble kunden vår like etter oppstarten vår 3.januar 2022, allerede dagen etter var vi på oppdrag for å demontere og klargjøre til ny vaskemaskin på Kverneland.
 

Etter jobben med personbil vaskehallen på Kverneland var vi også med på storbil vaskemaskin på Orstad. Dette er den første storbil vasken i landet som er Svanemerket. Det vil si at vaskehallen gjenbruker inntil 90% av vannet og bruker i tillegg regnvann fra taket på bygget. Det å få Svanemerke på vaskehallen har betydning for flere ting; det er bedre for miljøet og gir mer bærekraftig transport for kundene.

Terje Fatland, i daglig leder i Bilvask 24/7 var i tillegg først ut i landet med månedsabonnement for storbiler.
- For oss er det viktig å ha en samarbeidspartner som leser spillet, dette får vi med Tjerand Djup Nesvik og FLOW Elektro Sør-Vest, forteller Terje Fatland.

- For hvert nytt prosjekt så vet de hva som skal gjøres, det gjør prosessene mer effektiv, enten vi bygger nytt eller renoverer en gammel vaskehall. Vi har som mål å åpne flere vaskehaller i årene fremover, i den anledning er det viktig å ha med samarbeidspartnere som FLOW Elektro Sør-Vest, fortsetter Terje.

Saken fortsetter under bildet:

FLOW Vest Elektro IMG_7692-1.jpg
Bilde: Daglig leder i FLOW Elektro Sør-Vest Tjerand Djup Nesvik.

- I disse dager er vi nå i gang med å bygge personbil vask på Ålgård – hvor det samme systemet skal tas i bruk, altså gjenbruk av vann, bruk av takvann og Svanemerking, sier daglig leder i FLOW Elektro Sør-Vest Tjerand Djup Nesvik.

For å få Svanemerking må det også tilrettelegges for styring av varme, lys, porter og effektstyring, noe som FLOW Elektro Sør-Vest er med på å prosjektere og utføre.

Her skal vi inn med ny tavle, belysning, varme, føringsveier og tilkobling av vaskeutstyr og maskiner. Mye rør og kabler skal legges i grunnen, noe som medfører at nøye planlegging er viktig for ett godt resultat.

- Dette er interessante og kjekke jobber for oss å være med på, og noe som øker vår kompetanse innen bærekraftige løsninger, forteller Djup Nesvik.


Flow Elketro vaskehall-1.png