- Vi utvider butikklokalene, varesortimentet og kompetansen. Sammen blir vi en sterkere og bedre grossist for våre kunder, sier Jørn-Are Bergh, COO i Onninen.

Den 30. januar i år ble det annonsert at Keskos datterselskap Onninen hadde inngått avtale om å kjøpe Elektroskandia Norge AS.

-Onninen og Elektroskandia er en perfekt match. Vi utfyller hverandre svært godt og står sterkere sammen enn hver for oss, sier Jørn-Are Bergh, COO i Onninen.

Den 1. desember åpner den første samlokaliserte butikken på Forus utenfor Stavanger.

-Vi vet at butikker er viktige for våre kunder, og at de setter pris på å ha tilgang på varer i nærheten av byggeplassen. Nå får vi et enda større varesortiment, bredere kompetanse og større lokaler på en strategisk god plassering her på Forus, sier Kåre Boganes, butikksjef i Onninen Forus.

Butikkene til både Onninen og Elektroskandia er kjent for å fungere som kompetansesenter, og de nye søsterselskapene lover at det vil fortsette slik.

-Vi gleder oss til å få nye kollegaer fra Elektroskandia med på laget. Deres kompetanse og erfaring blir viktig fremover når vi skal jobbe sammen for å være kundens førstevalg, sier Kåre Boganes, butikksjef i Onninen Forus.

I disse dager jobbes det med å utvide lokalene på Forus for å gjøre plass til splitter nye varer i sortimentet.

-Vi jobber på spreng for å få butikken i Røynebergsletta 33 klar til åpning 1. desember og gleder oss til å ta imot nye og eksisterende kunder, sier Steinar Rudseter, salgsdirektør installasjon Express i Onninen.