Harstad Elektro ble etablert i 1975 og har i dag 68 medarbeider i fem forskjellige avdelinger i tillegg til administrasjon. I mai tar hele ni ingeniører og prosjektledere turen sørover for å delta på Teknologikonferansen.

- Temaene som tas opp på konferansen er alle viktige. Selv om dette er temaer vi har hørt noe om tidligere, er det viktig med mer- og ny informasjon. Vi kunne også tenke oss noen informasjon og gode råd om nye direktiv som er kommet, som bærekraftdirektiv, åpenhetsloven etc.

Vi er opptatt av faglig påfyll for de ansatte. I tillegg til faglige kurs, dekker vi kostnadene for elektrikere som ønsker å ta fagskole.

I tillegg til det faglige, har dette også en viktig sosial funksjon, påpeker han.

- Helt klart. Vi reiser til Oslo dagen før konferanse og diskuterer strategi som avsluttes med en bedre middag på kvelden.  Tre til fire ganger ganger i året har vi sosiale arrangement i egen regi eller i regi av andre. I tillegg har vi ulike ordninger som bidrar til at de ansatte skal trives på jobb.

Harstad Elektro hadde en ordrereserve på ca. 200 millioner kroner, så butikken går bra i Harstad, sier Albrigtsen avslutningsvis.