I tillegg til Heidi, som er forbundssekretær i El og IT Forbundet og kom nesten direkte fra lønnsforhandlinger til prisutdelingen, var også Anne Sødem, Caverion Norge og Lea Erlandsen, elektriker i MIFO juryens utkårede til finalen.

Heidi Lie har fagbrev som telekommunikasjonsmontør fra Telenor, IT-utdannelse, utdannelse som elektroteknikker, Ekom og innen bærekraft og økonomi. Heidi startet som lærling i 1996, og har siden den gang lang erfaring innen flere felt i bransjen. Hun har blant annet erfaring som bas og montør, styre- og tillitsvalgserfaring, samt fartstid som leder i forskjellige verv.

Hun var initiativtaker til å starte opp Montørjentene-nettverket som i år har 10 års jubileum, og som hun fortsatt er leder av. Heidi er ikke i tvil om at arbeidet både har vært viktig, og nå virkelig er i ferd med å bære frukter.

- Bransjen har virkelig sett oss. Men vi må ikke senke farten, for bransjen er helt avhengig av å øke kvinneandelen og mangfoldet. Dette gir veldig motivasjon til å fortsette å holde trøkket oppe!

Prisen ble delt ut av Ida Thorendahl, daglig leder i Lyskultur, Elektrokvinnen 2023 Lisa Marie Moe og Elektrokvinnen 2022 Karoline Nystrøm, og juryen har bestått av Frank Jaegtnes (adm.dir. EFO), Loveleen Rihel Brenna (grunnlegger og daglig leder, Seema), Ove Guttormsen (adm.dir Nelfo), Ida Thorendahl (daglig leder, Lyskultur), Karoline Nystrøm (Chair Advisory Board on Diversity, EFO) og Helene Astrup (senior HR rådgiver, Bravida).