Lysteknikk har 120 ansatte og utfører prosjekter og service i Stor-Oslo og Viken. Selskapet hadde i 2021 en omsetning på 325 millioner kroner.

- Vi har lenge vært sterke innenfor VVS i Oslo og med Lysteknikk, deres kompetanse og størrelse styrker vi oss kraftig også innenfor elektro. Vi er glade for å få Lysteknikk ombord og ser store muligheter til samarbeid med øvrige Instalcoselsaper i Osloområdet. Selskapet er veldrevet og meget lønnsomt og har en driftig og kompetent ledelse som passer bra inn i «Instalcoånden», sier Roger Aksnes, divisjonssjef Instalco Norge. 

Lysteknikk ble etablert i 1994 og er i dag en stor aktør innenfor elektro i Oslo. Selskapet gjennomfører store prosjekter til offentlig og privat sektor samt mindre service- og ettermarkedsoppdrag. Virksomheten er delt inn i fire avdelinger; Prosjekt, Datasenter, Service og Sikkerhet.

- Vi ser fram til å bli en del av Instalco og utvikle både selskapet og konsernet i Norge. Tiden var moden for oss å ta et skritt fremover sammen med en partner slik at kan vi kan nå større og felles målsetninger, sier Morten Haug, daglig leder i Lysteknikk.

Oppkjøpet er betinget godkjent av konkurransetilsynet. Instalco kjøper 100 prosent av aksjene i Lysteknikk Elektroentreprenør med forventet overtakelse i løpet av februar.