Pål Magnus Hannisdal har 13 års erfaring fra elektrobransjen. Han er utdannet elektriker og elektroingeniør, og har jobbet med teknisk salg innen smarthus i ELKO, elbillading i Zaptec og automasjon i ABB de siste årene.

Han har også erfaringer innen produktutvikling, entreprenørskap og ledelse, da han under elektroingeniør-studiene startet egen bedrift som høstet flotte utmerkelser.

–  Jeg er veldig fornøyd med å starte i JFKnudtzen. Her er det hyggelige og flinke kolleger som har tatt meg godt imot. Jeg ser et stort potensiale i JFKnudtzen, med mange interessante produkter, leverandører og kunder. Det blir spennende å starte opp avdelingen for forretningsutvikling, og jeg ser frem til hvilke muligheter vi kan utnytte og jobbe videre med, sier Pål Magnus Hannisdal.

Pål Magnus Hannisdal er 30 år, og bor i dag på Lysaker.

Ole Jørgen Øvreberg har 12 års erfaring med teknisk salg mot prosessindustrien, VA og elektrobransjen. Han har tidligere jobbet hos Tyco Valves & Controls, Honeywell Process Solutions, Sigum Fagerberg og Axflow. Der har han hovedsakelig jobbet med ventiler, styringssystemer, automasjon og instrumentering.

– I JFKnudtzen har jeg blitt tatt godt imot av veldig hyggelige og faglig sterke kollegaer med masse erfaring. Her er vi så heldige å jobbe med veldig solide og veletablerte leverandører innen bransjen. Så jeg gleder meg til å introdusere meg selv, våre produkter og løsninger til våre kunder, sier Ole Jørgen Øvreberg.

Ole Jørgen Øvreberg er 39 år, og bor i dag på Hvalstrand i Asker.

Avdelingen for forretningsutvikling, skal gjennom aktiv bruk av digitale verktøy og tett kundeoppfølging, sørge for enda bedre kundeopplevelse, både for nye og eksisterende kunder. Avdelingen vil være lokalisert på Billingstad i Asker, og ambisjonene er å tilføre flere dyktige hoder i løpet av året. 

– I JFKnudtzen ønsker vi at alle våre kunder skal ha en god kundeopplevelse, uavhengig av hvor store de er, eller hvor mye de handler for. Tatt i betraktning at stadig flere kundesamtaler og kundemøter gjennomføres på Teams eller telefon, vil vi nå tilpasse oss kundenes ønsker og behov. Vi har over tusen kjøpende kunder, og med vår nye avdeling for forretningsutvikling, ønsker vi å nå ut til alle disse og gi dem en best mulig kundeopplevelse, sier Petter Kleven, Salgssjef i JFKnudtzen.