Indgjerdingen kommer sist fra stillingen som prosjektdirektør i GK Norge AS. Han har bl.a. 16 års fartstid i ulike lederstillinger i Caverion Norge AS, og har jobbet mye med prosjektstyring, porteføljestyring, prosjektledelse, kvalitet og HMS. Han har solid utdanning med fagbrev som elektriker i bunn, autorisert installatør og elektroingeniør.

- Jeg er svært fornøyd med å få Jørn med på laget. Jørn har en spennende fagbakgrunn og solid erfaring, og jeg er trygg på at han har den riktige profilen og kompetansen som trengs for å bidra til å løfte Minel ytterligere, sier Atle Jensen, adm.direktør i Minel 

- Jeg valgte å takke ja til stillingen fordi jeg ser på Minel som et meget spennende konsern. Dette er en rolle med gode påvirkningsmuligheter hvor jeg kan få bidratt med min erfaring og kompetanse. Videre opplever jeg at Minel har en offensiv ledelse med store ambisjoner, og jeg ser frem til å jobbe sammen med konsernledelsen og datterselskapene for å realisere målsetningene i årene som kommer, sier Indgjerdingen.