Resultatet av mange års utvikling og store investeringer, ble forløst gjennom verdenslansering av deres første kolleksjon av brytere, dimmere og stikkontakter i tremateriale og betong under Eliaden – på en beskjeden stand på 2×3 meter innerst i et hjørne i C-hallen.  

Det var stor trafikk ved Kjaer + Loeges stand på NOVA Spektrum tre hele dager til ende.
Det var stor trafikk ved Kjaer + Loeges stand på NOVA Spektrum tre hele dager til ende.

Lovende tilbakemeldinger

- Vi ante jo ikke hva vi gikk til, og var enormt spente i forkant av Eliaden. Men selv om vi hadde en beskjeden plass, oppdaget vi umiddelbart at mange fant fram til oss. Vi har pratet med folk stort sett i ett gjennom tre lange dager, og tilbakemeldingene har vært svært lovende. Det er flott å få bekreftelse på at også elektrikerne deler vår oppfatning av at våre produkter fyller et hull i markedet! 

Paret hadde med seg Cato Waldal Sveen i Sveen Yello Industries, som har vært en viktig støttespiller i utviklingsfasen, for å ta seg av de tekniske spørsmålene som måtte komme fra elektrikerne.

- Det kom imidlertid ikke så mange kritiske spørsmål som vi trodde. Kanskje var det nyheten om at Minel har inngått samarbeidsavtale med oss som ga dem tryggheten på at dette er kvalitetsprodukter, resonnerer Mette. -  De fleste viste i hvert fall begeistring både for designet og funksjonaliteten – samt at produktene er enkle å montere.

- Og når en representant fra en av de store aktørene i bransjen uttrykte at vi var den eneste utstilleren som ga ham  «wow-opplevelse», er det klart vi retter oss litt ekstra i ryggen!, sier Lars.  

Livet etter Eliaden

Dermed er babyen vist fram og fått sin hyllest. En stor lettelse, men samtidig stiger spenningen igjen om hvem av de mange interessentene som gjør ord til handling og tar kontakt.

- Håpet og troen er at mange elektrobedrifter ønsker å bestille produkter for å ha det i sin portefølje. Vi har et visst lager vi kan tilby, og så fort vi får inn forhåndsbestillinger av større kvanta, setter vi ordrene i produksjon.

- Hva som skjer videre, er ikke godt å si. Ofte kan veien bli annerledes enn hva man ser for seg, og vi er åpne for å snakke med alle. Derfor blir det en utrolig spennende inngang på sommeren for oss!