Luna Group_2
Jørgen Johansen i Luna Group Norge viste frem den nye elektrikerhammeren på Eliaden.

- Veldig mange elektrikere setter pris på at Luna har valgt å ta frem en hammer laget spesielt til elektrikeren - istedenfor å tilpasse noe som i utgangspunktet er laget for andre yrkesgrupper, sier Jørgen Johansen, produktansvarlig for håndverktøy i Luna Tools, som er en del av Luna Group Norge.

Han forklarer at den nye elektrikerhammeren har flere fordeler som bidrar til en mer effektiv arbeidshverdag.

- Med en spesial-hammer for elektrikeren, vil man oppleve at arbeidsoppgavene blir enklere og at kvaliteten på arbeidet som utføres, blir bedre.

To slagflater

En av fordelene med den nye elektrikerhammeren er måleskalaen på håndtaket. Dette gjør at man enkelt kan finne avstander for plassering av klammer, uten å måtte bruke målebånd eller meterstokk i tillegg.

Johansen sier hammeren er spesielt utformet for spikring av klammer til el-kabler, og at verktøyet er utstyrt med to slagflater: En i kvadratisk herdet stål for spikring. Den andre i rund slagfast plast for å kunne banke lett og forme kabelen rundt eller inn i hjørne, uten å skalle isoleringen.

Denne slagflate-kombinasjonen gjør at hammeren er perfekt å bruke under trange arbeidsforhold. I tillegg er produktet klargjort for verktøysikring. 

Se film av Luna Tools Elektrikerhammer HER.

Imøtekommer bransjens behov

Ifølge håndverktøyeksperten har tilbakemeldingene fra markedet vært utelukkende positive.

Det fikk Luna Group selv oppleve under Eliaden-fagmessen i slutten av mai. Her møtes fagfolk for alle fagområder i den elektrotekniske bransjen.

- Elektrikerhammeren fikk mye oppmerksomhet og mange var interesserte i å teste ut produktet i sin egen jobbhverdag. Basert på alle de positive tilbakemeldingene, føler vi at dette er et produkt som har truffet godt og som blir satt stor pris på, sier Jørgen Johansen. 

- Dette er en elektrikerhammer vi har utviklet i samarbeid med fagpersoner i Norge og Sverige. Vi har spurt hva behovet er, og resultatet er et produkt som imøtekommer det de ønsker.