Prosjekteringen har pågått siden 2022, og installasjonene som nå er påbegynt, skal ferdigstilles i 2025. Oppdragsgiver er AF Gruppen.

Construction City-bygget på Ulven i Oslo blir et knutepunkt for den norske bygg-, anleggs- og eiendomsbransjen. Det 11 etasjer høye kontorkomplekset med et samlet areal på over 100 000 kvadratmeter vil inneholde 4 500 arbeidsplasser. Construction City skal også fungere som et opplærings- og kompetansesenter.

- Vi er stolte over å være en del av dette store byggeprosjektet i Oslo. Vi har høy kompetanse og lang erfaring fra slike komplekse prosjekter, der utfordringen i dette tilfellet er størrelsen, sier Morten Haug, daglig leder i Lysteknikk i en pressemelding.

Lysteknikk i Oslo er en totalleverandør av elektrotjenester med spesialkompetanse innen datasentre og sikkerhet. Selskapet utfører større prosjekter for offentlig og privat sektor samt mindre ettermarkeds- og serviceoppdrag. Virksomheten er delt inn i fire avdelinger: Prosjekt, Datasenter, Service og Sikkerhet.

Construction City-prosjektet skal gjennomføres i henhold til BREEAM Excellent.