ACEL er en ledende elektroentreprenør i den grønne omstillingen, med særskilt fokus på landbasert oppdrett, marine konvertering til elektrisk drift, offshore prosjekter og konvertering av næringseiendom til effektive bygg.  

Pågangsmot og faglig kompetanse

Marius har vært en viktig pådriver for ACEL Gruppens vekst i de siste årene. Hans pågangsmot, evne til å bygge relasjoner og den sterke faglige bakgrunnen gjør han til et klart valg for rollen, sier Anders Vedlog, daglig leder i ACEL AS.

Marius tok steget opp fra jobben som formann på marine service prosjekter til å begynne å jobbe med salg i ACEL AS i 2017. I 2019 ble han salgssjef i HPS (Haf Power Solutions), søsterselskapet til ACEL AS som spesialiserer seg på elektriske system for hybrid- og batteridrevne fartøy. Marius har opparbeidet seg tillit i markedet og er dyktig til å motivere folk rundt seg.

 - Jeg ser fram til å å lede salgsarbeidet i ACEL Gruppen framover, og å jobbe mot målet vårt om å være den foretrukne elektroentreprenøren for bærekraftige og nyskapende prosjekter, sier Granlien.