Det skriver Minel AS i en pressemelding fredag.

Dette innebærer at Minel Sentrum Installasjon AS og Minel Teledata Øst Gjøvik AS innfusjoneres i Minel Gjøvik Installasjon AS med virkning fra og med 14. mars 2023. Det nye selskapet vil på samme tidspunkt endre navn til Minel Gjøvik AS. Etter fusjonen teller Minel Gjøvik AS 46 ansatte, og har et budsjett for 2023 på drøyt 70 millioner. Selskapet vil fortsatt administreres fra lokalene i Kallerudlia 8 på Gjøvik. 

Det er tre sterke fagmiljøer som slåes sammen til en felles solid enhet.

-Vi ønsker at Minel skal stå enda sterkere lokalt i Mjøsregionen, og mener at denne fusjonen vil bidra til tydeligere tilstedeværelse i området, samt forsterke vår posisjon som den foretrukne elektroinstallatøren, sier Adm.dir i Minel AS, Atle Jensen. 
-Selskapene utfyller hverandre meget godt. Minel Gjøvik Installasjon har primært jobbet mot prosjektmarkedet, det offentlige og næringskunder, mens

- Minel Sentrum Installasjon har hatt mest fokus mot servicemarkedet, og Minel Teledata Øst Gjøvik har jobbet med tekniske løsninger innen svakstrøm, sier daglig leder i Minel Gjøvik, Geir Atle Sangnæs.
-I en tid med strømkrise og mangel på fornybar energi, er det naturlig at vi som jobber med strøm har fokus på strømsparing og det grønne skiftet. 

Minel Gjøvik satser stort på å kunne tilby både privat- og næringskunder gode energieffektive løsninger. Solceller er i vinden som aldri før, både for næringsbygg og boliger. Minel Gjøvik har selv montert solcellepaneler på taket i Kallerudlia 8.