- Geir Skeie for vært en viktig bidragsyter med å bygge den kompetente salgs- og prosjektavdelingen som DEFA har i dag, og vi takker han for innsatsen. Nå er vi klare til å løpe videre med den faglige tyngden og entusiasmen som Geir har gitt avdelingen, sier Kåre Sande, EVP for DEFA Lighting.


Fra å ha vært en markedsledende leverandør på tunnel- og utendørsbelysning har DEFA de siste årene utviklet seg til en komplett belysningsleverandør. Selskapet har festet grepet om veibelysning med den egenutviklede Elite-serien, og markert seg i interiørmarkedet med den lettinstallerte Ledge-serien. Selskapet har et helt unikt utgangspunkt med konkurransedyktige og egenutviklede produkter og tjenester som bidrar til energieffektive løsninger.

De seneste årene har DEFA vunnet flere store og prestisjefylte belysningsprosjekter som Hammerfest Sykehus, STIM bygget i Lofoten og Eilert Sundt bygget ved Universitet i Oslo.
 
- Vi ser at vårt fokus på å bygge kompetanse har gitt suksess og resultert i mange spennende prosjekter den siste tiden, sier Helene Iversen, som tiltrer som ny Salgsdirektør når hun er tilbake fra permisjon. - Med en profesjonell prosjekteringsavdeling og et komplett sortiment for alle type løsninger, har DEFA nå den ekspertise og leveringsdyktighet som trengs for å vinne flere store prosjekter, avslutter Iversen. - Jeg ser frem til å få være med å bidra til ytterligere vekst for belysningsløsningene til DEFA.