- Joel har jobbet i elektrofaget siden 2005 og har derfor opparbeidet seg en lang og bred erfaring som elektriker og servicetekniker, han har erfaring fra oppdrag innen høyspent og industri, bygg og anlegg samt reparasjon og vedlikehold av maskiner, skriver selskapet i en pressemelding. 

De siste årene har Joel jobbet i Oslo som service- og prosjektelektriker for Tallberg Elektro samt som servicetekniker for KEN Hygiene systems. Før det så jobbet han som elektriker innen både høyspent og lavspent for Eqiunor på Mongstad og som industrielektriker hos LKAB i Kiruna i Sverige.


- Joel tok kontakt med oss fordi han hadde lyst til å være med å bygge opp et nytt elektroselskap i Oslo samt få muligheten til å utvikle sin egen kundeportefølje innen drift og vedlikehold. Dette syns vi er utrolig gøy. Hans lange og brede erfaring som elektriker innen både høy- og lavspent er også noe vi setter stor verdi på, skriver FLOW Elektro Oslo Vest i videre.

- Den nye servicemontøren brenner for service og kunderelasjoner og vi er overbevist om at den innstilingen og de verdiene han besitter kommer til å gjøre kundene våre veldig fornøyde.Joel er nå godt i gang med FLOW Groups 30 dagers program for nyansatte hvor første dagen består av opplæring, introduksjon av systemer, nødvendig kursing samt klargjøring av bil. 

Joel er allerede godt i gang, og siden han bor i Asker så har han kort reisevei til FLOW sine kunder i både Oslo og Drammens-regionen.