Ulrikke Adolfsen, Melbye AS.
Ulrikke Adolfsen, Melbye AS.

Melbye lanserte på Eliaden Aurora, den nye standarden innen nødlysarmaturer som kombinerer pålitelighet, brukervennlighet og avansert teknologi. Aurora skiller seg ut som en unik løsning på markedet ved å integrere Wi-Fi-teknologi, noe som eliminerer behovet for manuelle inspeksjoner og sentrale enheter.

Navnet Aurora er hentet med inspirasjon fra Aurora Borealis, nordlyset som jo er kjent for å lede en ut i fri luft.

- Vi lanserer nå Aurora, en unik løsning med innebygd Wi-Fi. Ingen sentral enhet er nødvendig, og man kan enkelt ha tilgang til nødlysene og kjøre selvtesting fra hvor som helst og når som helst, rett fra appen på telefonen, sier Ulrikke i pressemeldingen.

Med Aurora nødlysarmatur får brukerne muligheten til å enkelt overvåke og kontrollere statusen til armaturene via mobil eller datamaskin. Den innebygde Wi-Fi-teknologien muliggjør fjernovervåkning og varsler brukere umiddelbart hvis det oppstår feil i anlegget, og med en enkel installasjon kan armaturene enkelt utvides, legges til eller flyttes etter behov.

For ytterligere brukervennlighet tilbyr Melbye en dedikert app som gir full kontroll over nødlysanlegget. Appen fungerer som en praktisk snarvei til alle bruksanvisninger og installasjonsinstruksjoner, og eliminerer behovet for ekstra skjermer eller enheter.

Saken forsetter under bildet:

Aurora nødlysarmatur har flere funksjoner for å sikre pålitelig drift og lang levetid, inkludert innebygd selvtestfunksjon, LiFePO4-batteri for lang levetid, og alternativer for temperaturer ned til -20°C.