Det skriver Elnettgruppen i en pressemelding.

BI Elektro AS holder til i Fyllingsdalen i Bergen og ble en del av innkjøpsalliansen Elnettgruppen fra 1.april 2024. Selskapet ble etablert i 1991 og har siden starten fokusert på installasjon av boliger og næringsbygg. Selskapet ble startet av de ansatte i bedriften, og modellen var at selskapet skulle eies av personer som jobbet i selskapet. Denne modellen er videreført, og en stor andel av våre ansatte har eierandel i selskapet.

BI Elektro AS har ca. 50 ansatte og omsatte for snaut 90 Mill. i 2023.
- BI Elektro har siden oppstarten valgt å ikke være tilknyttet noen elektro kjede. Når vi nå blir en del av innkjøpsalliansen Elnettgruppen AS, er det fordi vi tror dette vil sikre oss bedre konkurransekraft for videre vekst, og samtidig blir vi en del av en sterk gruppering med solid bransjekompetanse, uttaler daglig leder i BI Elektro AS, Vidkun Sætre.

Datek Installasjon AS i Oslo tiltrer Elnettgruppen fra 1.5.2024. Med over 20 års fartstid i bransjen, og over 140 dyktige og kvalitetsbevisste medarbeidere, utfører vi alle typer løsninger og installasjonsarbeider innen elektroteknikk, telekom og nettverk. Vi prosjekterer og bygger sterk og svakstrømsannlegg i alle typer bygg og boliger. Våre kunder er privat næringsliv, offentlige virksomheter og privatmarkedet,

Bedriften er 100% eiet av gründere og av egne medarbeidere, slik det også var da vi etablerte oss i 1997. Vi har dermed full kontroll over vår egen forretningsdrift, valg av leverandører og løsninger, gjennom dette kan vi snu oss rundt, omstille oss – og agere raskere enn de fleste. Noe som alltid kommer deg som kunde til gode.

- Vi i Datek Installasjon ser fram til å bli en del av Elnettgruppen. Ved å bli en del av en sterk, landsdekkende gruppering med store, seriøse elektroentreprenører vil vi sikre grunnlaget for vår videre vekst og utvikling, sier daglig leder i Datek Installasjon AS, Arne Ragnar Amundsen.

- Elnettgruppen AS ser fram til å få med to nye, solide selskaper som har høy faglig kompetanse og et godt rennommé i sitt marked. Vår posisjon som en landsdekkende sterk innkjøpsallianse blir med dette styrket, uttaler administrerende direktør i Elnettgruppen AS, John Arne Eiken.