TransferPacT ATS sørger for rask og pålitelig omkobling til reservekraft dersom hovedstrømkilden faller ut. TransferPacT ATS er et kompakt alt-i-ett produkt med modulært design og inneholder alle nødvendige funksjoner; lastbrytere, omkoblerautomatikk, motorbetjening og kommunikasjon.

De nye TransferPacT automatiske omkoblerne fra Schneider Electric er enkle å montere og idriftsette. Det kompakte designet gjør at de er plassbesparende sammenlignet med andre løsninger. Den robuste konstruksjonen sørger for optimal ytelse under ekstreme forhold. De er utviklet for kritiske og krevende applikasjoner hvor tilgang til strøm er vesentlig for å forebygge tap av liv og verdier, som helsebygg, industrianlegg, transportinfrastruktur og andre bruksområder hvor oppetiden er et must.

Skalerbare
TransferPacT automatiske omkoblere er skalerbare ved bruk av pluggbare funksjonsmoduler. Disse monteres ved behov, og uten at anlegget må gjøres spenningsløst.

TransferPacT automatiske omkoblere sørger for bedre strømtilgjengelighet og effektivitet, med nettilkobling (IoT) og cybersikkerhet. Den innovative teknologien gjør det mulig å koble om svært raskt;  <500ms, og med driftstemperaturer fra -25°C til 70°C. Alt-i-ett produkter med innebygget power supply og sensor for spennings- og frekvensmåling bidrar til å spare 30 % tid på installasjon og igangkjøring.

EcoStruxure™ IoT-baserte løsninger samler inn og analyserer data fra omkoblerne i sanntid gjennom innebygget nettilkobling. Det gir driftspersonell muligheten til å gjennomføre proaktiv – fremfor forebyggende – vedlikehold.

Den nye generasjonen TransferPacT ATS omkoblere er nok et bevis på Schneider Electrics fokus på pålitelighet, optimal oppetid og sikkerhet.

To versjoner: Automatic og Active Automatic.
TransferPacT leveres i to versjoner:

Automatic: Brukergrensesnitt for innstilling av driftsparametere ved hjelp av innstillingshjul og DIP-brytere. Leveres uten kommunikasjon.

Active Automatic: Brukergrensesnitt for innstilling og avlesning av driftsparametere ved hjelp av LDC skjerm og trykknapper. Leveres med Modbus kommunikasjon. LCD skjermen kan monteres eksternt (eks. i tavlefront).

TransferPacT er en PC-klasse lastomkobler og er utviklet i henhold til IEC 60947-6-1-standarden. De leveres i området 32A–160 A i 2-,3- og 4- polet versjon, med en nominell driftsspenning på 230 V–400 V.

Dette er første del av Schneider Electrics lansering av en komplett serie omkoblere fra 32 til 630 A.