Etterspørselen har vært stor, og mange av kundene bestiller nå varer via netthandel.

-Vi har merket stor interesse i dette området. Lokalet har vi valgt med tanke på beliggenhet, og vi er veldig tilfredse med å være på plass på Midtstranda, tett inntil E6. Her er tilkomsten svært enkel, og med det store varelageret og fullservice butikk for elektrikere, vil det være alle muligheter for kundene våre, sier Stjerne.

Åpningen skjer den 12.juni, med stor markering i butikken. Leverandørene kommer med stands, og det blir selvsagt servering av både kake og mat.

Onninen har ansatt både ny butikksjef og kundekoordinator, og i tillegg vil det være flere uteselgere tilknyttet butikken. 

Onninen var tidligere etablert på Hamar, men ble lagt ned for 12 år siden. I 2023 er selskapet en av Nordens ledende elektrogrossister, og har fokus på gode tjenester og logistikkløsninger. Onninen er en del av finske Kesko, som også eier Byggmakker i Norge. 

- Vi har offensive vekstplaner for Onninen i Norge, og vi ser at selskapet vokser og stadig tar nye markedsandeler. Dette blir vår 20. butikk i landet, og etter at vi kjøpte opp Elektroskandia skal vi fortsette å ekspandere framover, sier Hilde Kristoffersen, administrerende direktør i Kesko Norge.
Elektroskandia er allerede etablert på Hamar med sitt salgskontor, og i framtiden skal de integreres i de nye