Det norske markedet for elektrogrossister har vært preget av mange aktører. I mars 2023 ble det annonsert at Onninen AS har kjøpt Elektroskandia Norge AS, og nå nærmer fusjonsdatoen seg med stormskritt. 

-Jeg mener Onninen og Elektroskandia er en perfekt match. Vi utfyller hverandre svært godt og står sterkere sammen enn hver for oss, sier Bergh i en pressemelding.

Som en del av fusjonsarbeidet skal butikkene slås sammen og utgjøre bransjens desidert største nettverk. Nå er det ikke lenge før samlokalisering av butikker skjer i Bergen.

- Vi vet at butikker er viktig for våre kunder, og at de setter pris på å ha tilgang på varer i nærheten av byggeplassen. Nå får vi et enda bredere varesortiment, større lokaler, rikelig med parkeringsplasser, og ladestasjoner på en strategisk god plassering i Minde, sier Kristian Eek-Larsen, Regional Salgssjef.  

Både butikkene til Onninen og Elektroskandia er kjent for å fungere som kompetansesenter, og de nye søsterselskapene lover at det vil fortsette slik. 
- Vi gleder oss til å jobbe på lag med kollegaer fra Elektroskandia. Deres kompetanse og erfaring blir viktig fremover når vi skal jobbe sammen for å være kundens førstevalg, sier Tomas Bjørkås, butikksjef Onninen Minde.

I disse dager jobbes det med å ferdigstille butikken til åpningsfest. 
-Vi jobber på spreng for å få butikken i Minde Allé 35 klar til åpning 11.mars. De neste par ukene feirer vi med leverandører, matservering og giveaways, og gleder oss til å ta imot nye og eksisterende kunder, sier Bjørkås.

Onninen og Elektroskandia fusjonerer 06. mai 2024 og samles under merkevaren Onninen.