Ordrestyring er en av Nordens ledende teknologiselskaper for skyløsninger til håndverksbransjen. Selskapet har nylig entret det norske markedet, men har lenge vært en ledende aktør i Norden. De har per i dag 30 000 kunder, hvorav mange er små og mellomstore bedrifter innen elektrobransjen.

Elkonor er en landsdekkende, medlemseid og medlemsstyrt, elektrikerkjede med over 195 uavhengige elektroentreprenører. Den 5-årige avtalen med Ordrestyring er en viktig komponent i det totale tilbudet som nå tilbys elektrobedriftene i Elkonor Next.

- For Elkonor er det viktig å tilby våre medlemmer moderne og effektive systemer som gir de bedre kontroll på kundereisen, fra første kontakt til fakturering. Med Ordrestyring på laget kan vi nå tilby de et tids- og ressurstyringsverktøy med et svært moderne og brukervennlig grensesnitt. Samtidig som vi gjennom et tett samarbeid kan påvirke utviklingen av nye funksjoner, til fordel for våre medlemmer, sier Jørgen Andreassen, IT og Økonomisjef i Elkonor AS. 

Håndverksbransjen opplever stadig tøffere konkurranse og press på driftsmarginene. Det stilles derfor høye krav til effektive digitale løsninger, lik Ordrestyring, som sikrer både ressurskontroll og en raskere fakturering. Raskere fakturering har vist seg å ha stor innvirkning på likviditeten til små og mellomstore håndverksbedrifter. Elkonor har fremhevet at èn av årsakene til valget falt på Ordrestyring var nettopp mulighetene for et tettere samarbeid, og mulighet for å tilpasse og påvirke utviklingen av nye funksjoner for Elkonor sine medlemmer. 

Avtalen med Elkonor er en av flere norske samarbeidsavtaler som Ordrestyring har inngått i løpet av kort tid i det norske markedet, og inkluderer blant annet avtaler med BDO og VVS-Eksperten. 

- Ordrestyring har lang tradisjon for å levere gode og effektive systemer til elektrobransjen, og vi er alltid opptatt av å kunne levere løsninger som er tilpasset dagens og fremtidens utfordringer. Det derfor helt naturlig at vi samarbeider tett med en viktig partner som Elkonor. Vi er sikre på at kjedens medlemmer vil dra stor nytte av vårt system til fordelaktige priser, og vi vil gjøre vårt for å bidra til en digital og effektiv arbeidsdag, sier Mikkel Leffers Svendstrup, Chief Revenue Officer i Ordrestyring ApS.