– De siste to årene har vi rekruttert 16 nye medlemmer til kjeden, og ekstra hyggelig er det at det skjer samtidig som vi fyller 25 år. Det tar vi som en bekreftelse på at vi er i flytsonen, sier Syversen. 

For Lars Erik Hoelsæther, daglig leder i HRS Elektro, føltes det mest naturlig med et medlemskap i Norgeseliten. 

– Vi møtte flere kjeder, og opplevde at Norgeseliten passet oss best størrelsesmessig. Med 14 medarbeidere som leverer tjenester innen bolig, rehabilitering og næringsbygg, trenger vi en kjede som forstår og ivaretar våre behov. 

– Det viktigste for oss er at vi får varene vi trenger, når vi trenger det. Da er det et stort pluss at vi nå også får tilgang til det døgnåpne BA Servicesenter, sier Hoelsæther. 

Behov for kontinuerlig oppdatering
For medarbeiderne i HRS Elektro er det viktig å holde seg kontinuerlig oppdatert på endringer i faget. 

– Det er viktig at kjeden svarer på forespørslene våre og ikke minst at de gir oss kontinuerlig faglige oppdateringer. I denne bransjen skjer det noe hele tiden, og det er viktig at vi montører og våre tre lærlinger hele tiden kjenner til de lover og regler som gjelder i bransjen. 

– Dette merker vi blant annet nå som trykket på energiløsninger som sol, elbilladere og energilagring øker i omfang. De kursene og samlingene som Norgeseliten gjennomfører innenfor disse områdene passer oss som hånd i hanske, sier Hoelsæther.

Satser på digital utvikling
Ifølge Syversen har Norgeseliten jobbet svært planmessig for å øke medlemsrekrutteringen og markedsandelene. 

– Organisasjonsmessig har vi jobbet med å tilgjengeliggjøre digitale verktøy og støttesystemer til medlemmene. Vi har også laget relevante og praktiske kurs og samlinger for medlemmene, som de også får tilgang til gjennom det digitale verktøyet Motimate. 

I tillegg har vi tatt noen store skritt innen digital markedsføring, inkludert helt nye nettsider for kjeden og medlemssider. Så langt har vi prioritert å nå ut til forbrukermarkedet, men vi øker også trykket inn mot næringsmarkedet, sier Syversen. 

Økte salget av solceller med 1 233 prosent
Norgeseliten opplever for tiden rekordstor etterspørsel etter energieffektive løsninger. Bare det siste året har salget av solceller i Norgeseliten økt hele 1 233 prosent. 

– Det er ikke tvil om at all oppmerksomheten omkring de høye strømprisene har satt fart på utviklingen. Vi merker også at forventningene og kravene fra både offentlig og privat sektor går i en mer bærekraftig retning, sier Syversen. 

– Har du ikke orden i eget hus på dette området, får du ikke lenger levere. Vi er heldige og har en eier som tar bevisste valg og som dermed gir oss drahjelp. Sammen har vi forberedt medlemmene våre på hvordan vi kan øke markedsandelen vår ytterligere, avslutter Syversen.