ERP-løsningen vil gjøre det mulig for Roxtec å forbedrede elektroniske datautvekslinger for  å drive mer effektive anskaffelsesprosesser, skriver de i en pressemelding.

Implementeringen av IFS Cloud vil gjøre det mulig for rørtetningssystemselskapet å bygge videre på et system som gir tilgang til alt innen den nyeste teknologien, for ytterligere å kunne øke effektivitet og redusere kostnader, og som i tillegg sørger for at de alltid er i samsvar med lokale markedslover. Roxtec vil også dra nytte av en ny automatiseringskapasitet for forretningsprosesser som vil drive forbedret produktivitet på tvers av driften, og  øke  datautnyttelsen gjennom integrert analyse og forretningsintelligens.  I tillegg planlegger den å  benytte seg av programvarens "Build Place" -evne til å tilpasse og gjennomføre effekttester. Oppgraderingen vil i første omgang rulles ut i 25 land, med ytterligere utvidelse etterhvert. 

- Vi har jobbet med IFS i mange år allerede, og har bygget et sterkt, tillitsbasert forhold til dem i løpet av den tiden. Vi er sikre på at oppgraderingen til IFS Cloud vil gjøre det mulig for oss å forbedre dette ytterligere, slik at vi kan holde et lokk på kostnadene og øke både driftssikkerheten, sikkerheten, og  skalerbarheten på tvers av alle våre daglige operasjoner fra ende til ende – fra produksjon til kundeordrer til fakturering og økonomi, sier Rikard Hasselgren, CIO i Roxtec

- På tvers av alle sine kjernemarkeder,  fra kritisk infrastruktur til produksjon av fornybar energi,  opplever Roxtec sterk og jevn etterspørsel. Bruk av IFS Cloud vil sikre at selskapet er i stand til å møte denne etterspørselen i dag, og enkelt skalere for å imøtekomme fremtidige vekstplaner. Vi er stolte over å fortsette å jobbe i nært samarbeid med dem for å  bistå med å møte deres langsiktige, strategiske mål, sier Elni Kullmer, Regionsdirektør for Nord og Sentral Europa i IFS

Oppgraderingen vil også løse en rekke spesifikke driftsutfordringer. Det vil muliggjøre forbedrede elektroniske datautvekslinger for  å drive mer effektive anskaffelsesprosesser, samt forbedre delehåndtering for  prosesser fra Engineer til  O rder (ETO) og Configure to O rder (CTO). IFS Cloud vil også redusere behovet for kostbare og tungvinte tilpassede rapporter, integrasjoner og modifikasjoner (CRIM).