Knutsen har lang erfaring fra elektrobransjen. Han kommer fra tavlebyggerselskapet Elcor, som er en EcoXpert partner av Schneider Electric, hvor han ikledde rollen som forretningsutvikler i fire år. 

Han håndterte da både salg mot større kunder og marketing, med et bredt geografisk nedslagsfelt - fra Tromsø til Lindesnes - og anlegg som varierte fra bygg til landbaserte akvakulturanlegg.

Tidligere arbeidet han hos elektrogrossisten Solar (2014-19) med samme funksjon rettet mot kunder i Rogaland og Agder. Hans karriere startet i OneCo, hvor han i fire år jobbet i ulike stillinger knyttet til salg og produktledelse.

- Vi er ønsker André velkommen og glade for å få en slik solid og erfaren person i vårt team i Rogaland, sier Erik Schou, Country Sales Manager i forretningsområdet Home & Distribution.

Knutsen er på sin side fornøyd med tiltredelsen:
- Jeg har kjent og hatt en god dialog med Schneider Electric lenge, synes at selskapet har en meningsfull misjon og forretningsidé og er veldig glad for at det åpnet seg en mulighet for å bli en del av gjengen. 

Andre Knutsen har en teknisk bakgrunn med et fagbrev som tavlebygger og 10 år som elektriker og leder av et produksjonsverksted. Etter dette har salg og forretningsutvikling vært fokus og han tok to år på BI innen bedriftsøkonomi, personalledelse, Logistikk & markedsføring.