Den nye laderen er prosjektert for å tilfredsstille høykvalitetskrav når det gjelder sikkerhet også. Den er tilpasset nordisk klima og er utviklet for å være kompatibel med dagens og morgendagens elektriske kjøretøy.

– Utviklingen av denne laderen er et bevis på at Schneider Electric kan tilby toppmoderne og effektive ladeløsninger, sier Emma Wallin, i en pressemelding.

Hun er 33 år, kommer opprinnelig fra Karlskoga i Värmland (Sverige) og har nettopp blitt ansatt som Business Development Manager for e-mobility i Schneider Electric. Hun kommer til Schneider Electric fra stillingen som Country Manager i Monta, et selskap som utvikler programvare for elbillading. 

Dynamisk strømfordeling

EVlink Pro DC 180 kW allokerer strøm i ulik omfang til elkjøretøy-kontakter etter behov; laderen kan for eksempel tildele 150 kW til ett kjøretøy og 30 kW til et annet.

- De robuste og sertifiserte komponentene i den nye laderen består av, gjør den både brukervennlig og pålitelig, noe fabrikktesting i henhold til strenge krav bidrar til. Ved hjelp av det integrerte HMI-displayet kan brukeren holde seg oppdatert om ladeøkten. Kabelopphenget gjør håndtering av kabler mer komfortabelt for brukeren, skriver Schneider Electric i pressemeldingen. 

Laderen vil for øvrig stilles ut på standen til Schneider Electric – stand D01-18 under Eliaden.