CYB-AD-adapteren er en del av Schneider Electrics nye installasjonsløsning og er spesielt designet for å passe perfekt med Thorsman F80-systemet TEK og INKA. Med CYB-AD-adapteren blir installasjonen enklere og jevnere, og det sparer tid og ressurser. Det brukervennlige designet og den store fleksibiliteten gjør adapteren egnet for både renoveringsprosjekter og nybygg.

Det er flere fordeler med CYB-AD-adapteren. Den er utstyrt med smarte funksjoner som forenkler installasjonen. I tillegg tilbyr den en mykt formet kanal med mange varianter, noe som gjør den til et egnet verktøy som forenkler arbeidet for installatøren.

 – Vi er veldig fornøyde med samarbeidet vårt med WAGO og lanseringen av CYB-AD-adapteren. Dette er en innovativ løsning som virkelig forenkler for installatører og bidrar til raskere og mer effektive installasjoner. Sammen med Thorsman F80-systemet vårt, INKA og TEK, kan vi tilby en komplett installasjonsløsning som møter kundenes behov," sier Maria Bergman Kosinski, produktsjef hos Schneider Electric Norge AS.