– Vi er glade for å kunne tilby smarte løsninger også til de som ikke har et ELKO smarthjem, sier Tilla Elise Trippestad Berg, produktsjef i ELKO i en pressemelding. 
 
 – Vi vet at termostaten med WiFi vil kunne utgjøre en stor forskjell for økonomien til mange husholdninger, og synes det er fint å kunne bidra til mindre «regningsskrekk» i en tid hvor det føles som at alt er dyrt, påpeker Berg.

Saken fortsetter under bildet:

Elko Tremostater.jpg
 
Termostatene deler både utseende og de fleste egenskaper, men kobles til ELKO Smart-appen på to ulike måter. For de som allerede har en SmartHUB fra ELKO i hus, eller ønsker å skaffe seg det for å bygge opp et smarthjem, vil SmartTermostat være det beste alternativet. 
 
– ELKO SmartTermostat er et kjærkomment tilskudd med et minimalistisk design i vår serie av smarte produkter. Både elektrikere og forbrukere har savnet en ny termostat fra ELKO, forteller Christoffer Strand, produktsjef for ELKO Smart-produktene. 
 
– Små tiltak kan utgjøre store forskjeller, også når det gjelder strømforbruk. En SmartTermostat som varmer opp gulvet når strømmen er rimelig, og reduserer temperaturen når strømmen er dyr, vil virkelig hjelpe forbrukeren med å spare på strømkostnadene. 
 
Begge termostatene kommer i seriene RS16 og ELKO Plus.